Visa kurser.se som: Mobil

Online självstudier - engelska, franska, tyska, spanska

Berlitz
Kursinformation
Distans
3 månader
När som helst
2 950 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Läs språk online i din egen takt

Förbättra ditt uttal, bredda ditt ordförråd och fördjupa dig i språket i din egen takt. Jobba med läsförståelse, skrivövningar och hörsförståelse när det passar dig.

Du startar upp genom att göra ett nivåtest och behovsanalys direkt i plattformen, därefter laddas ett ditt skräddarsydda kursprogram upp. 

Du har obegränsad tillgång till kursen och fritt antal timmar under studieperioden. Mer än 800 e-lektioner, skräddarsytt innehåll för 218 yrkesroller och 20 olika branscher.

När du vill träna konversation går du med i någon av de öppna konversationsklasserna som startar varje timme. Träna konversation tillsammans med lärare och andra deltagare, schema för olika nivåer och olika teman i kalendern.

Så kommer du igång

Boka utbildningen via kurser.se

Nästa steg efter bokning

Berlitz skickar dig de inloggningsuppgifter du behöver för att komma igång med utbildningen. Därefter gör du språktest och behovsanalys i utbildningsplattformen. Sedan är du igång med att förbättra dina språkkunskaper online.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen passar dig som vill lära dig eller förbättra dina språkkunskaper på ett effektivt och målinriktat sätt. Studera när det passar dig, våra lärare och plattformar är tillgängliga 24/7.

Du börjar kursen med kunskapstest och behovsanalys direkt i plattformen. Därefter laddas din anpassade kursplan upp och du kan gå med i öppna konversationklasser eller studera på egen hand.

Kostnader

  • Self-Study Online Live 3 månader: SEK 2.950
  • Self-Study Online Live 6 månader: SEK 4.913
  • Self-Study Online Live 12 månader: SEK 6763

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Online självstudier - engelska, franska, tyska, spanska.

Berlitz

Berlitz

Open your world Berlitz är ett utbildningsföretag för organisationer, företag och privatpersoner. Vi utbildar i 40 språk och levererar utbildning på distans och på plats. Våra språkcenter finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi har språkinstruktörer över hela landet....


Läs mer och visa alla kurser med Berlitz

Kontaktuppgifter till Berlitz

Berlitz

Olof Palmes gata 23
111 22 Stockholm

Tel: 08 – 510 23 00

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Online självstudier - engelska, franska, tyska, spanska!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser