Visa kurser.se som: Mobil

Berghs Upgrade – Video Motion Production

Berghs School of Communication
Kursinformation
Distans
84 timmar
56 250 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

Bredda din kompetens inom Video Motion Production! I takt med att digital media ökar, och mediekonsumtionen skapar nya beteenden så har behovet av rörligt innehåll blixtsnabbt vuxit sig större. På programmet Video Motion Production gör du under 12 veckor en djupdykning i den digitala videons möjligheter.

Om utbildningen


Utvecklingen i mediebranschen fortsätter pga teknisk utveckling och förändrade beteenden. Det behövs fler med kompetensen att skapa, producera och behärska motion, animation och annat rörlig media för att fylla dagens och framtidens behov av effektiv digital kommunikation. Arbetsuppgifter för en designer har genomgått dramatiska förändringar under det senaste decenniet och man behöver kunna jobba med rörlig media och video. Arbetsuppgifter som tidigare utfördes av flera olika yrkesgrupper, förväntas många gånger att skötas av enbart en person.

Under utbildningen adderar du praktiskt arbete med bild, ljud, rörlig bild och redigera i olika medieformat till dina tidigare kunskaper i arbetet som formgivare, kommunikatör, sociala medie ansvarig. Du får metoder och verktyg för att skapa konceptuella prototyper och kommunikation för digitala produkter/tjänster samt förståelse för digitala strategier och leda teamarbete.

Programmet innehåller följande kurser:
  • Berghs DEV – Berghs DEV syftar till att utveckla sin professionella roll och reflektera över sin lärprocess.
  • Video motion – insikt och inspiration i vad som är möjligt med etablerade metoder, verktyg och processer som finns på marknaden idag.
  • Skapa video – lära sig att redigera digital video i Adobe Premiere Pro.
  • Animera rörlig media – animera digital video i Adobe After Effects.
  • Skapa 3D – skapa 3D i Cinema 4D.

Pedagogisk modell

Berghs pedagogik är praktiskt baserad med yrkesverksamma lärare och casebaserade uppgifter att lösa individuellt eller i grupp. Pedagogiken bygger på samtalet med ett ansvar för sitt eget såväl som gruppens lärande. Vår metodik handlar om att praktiskt lösa uppdrag, presentera lösningar, få feedback och reflektera. Vissa uppgifter kan löpa parallellt och sträcka sig över flera veckor. Den första veckan startar med kursen Berghs DEV som ger dig verktyg att förstå sig själv, och därmed andra bättre. Att förstå sin lärandestrategi något vi jobbar med under hela utbildningen.

Vem är utbildningen för?

Kursen riktar sig till personer som idag arbetar med kommunikation i digitala kanaler, som grafisk formgivare eller illustratör, kommunikatör, social media manager eller Art director och behöver bredda sin yrkeskompetens med praktiskt arbete med bild, ljud, rörlig bild och redigera i olika medieformat.

Genom att få strukturerade metoder och kunskap om olika verktyg ges du möjligheten att efter utbildningens slut kunna söka jobb som Video motion producer, Social video producer, eller Social Media Manager. Du kommer också att bredda dina kontakter i branschen under utbildningens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Berghs Upgrade – Video Motion Production.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer och visa alla kurser med Berghs School of Communication

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Berghs Upgrade – Video Motion Production!

Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 134 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Berghs Upgrade – Video Motion Production, fyll i följande uppgifter: