Visa kurser.se som: Mobil

Berghs Upgrade – Digital eventproducent

Berghs School of Communication
Kursinformation
Distans
84 timmar
56 250 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

Bredda din kompetens för att kunna ta rollen som Digital eventproducent, en yrkesroll som vuxit fram med behovet av att designa och genomföra onlinemöten och digitala event. På programmet Digital eventproducent gör du under 12 veckor en djupdykning i den digitala världen av möten och events.

Om utbildningen

Behovet att kunna producera och genomföra digitala event och möten har aldrig varit större än nu. Det sker en ökning av denna typ av kommunikation både internt i ett företag och i den externa kommunikationen. Internt i organisationer spelar den en avgörande roll vid innovation, förändrings- och förankringsarbetet. Eventen flyttar in i den digitala världen och sker ofta ”live” vilket ställer krav på ökad professionalitet.

Utbildningen Digital eventproducent innehåller integrerad kunskap att designa, planera och genomföra digitala event och möten. Arbetsmarknaden för en Digital eventproducent blir bredare när företag förstår affärsnyttan av att själva skapa digitala event och möten.

Programmet innehåller följande kurser:
  • Berghs DEV – Berghs DEV syftar till att utveckla sin professionella roll och reflektera över sin lärprocess.
  • Facilitering av möten och workshops – verktyg och metoder för att skapa delaktighet och processer för att stärka förmågan att designa och leda virtuella möten.
  • Presentationsdesign – kunskap och övning kring presentation och införsäljning för att kunna övertyga kunder och stakeholders.
  • Format och Storytelling – verktyg och processer att skapa en historia som berör och engagerar.
  • Producera och distribuera – kunskap av praktisk event- och mötesproduktion inklusive viktiga detaljer som gör att ett virtuellt möte kan blir en fantastisk upplevelse.

Vem är utbildningen för?

Kursen riktar sig till etablerade event- och produktionsledare eller kommunikatörer med 2 års arbetslivserfarenhet inom event, reklam, marknadsföring eller kommunikations­branschen som behöver bredda sin yrkeskompetens med Digital event- och mötesproduktion.

Genom att få strukturerade metoder och kunskap om olika verktyg ges du möjligheten att efter utbildningens slut kunna söka jobb som Digital eventproducent, facilitator, event designer. Du kommer också att bredda dina kontakter i branschen under utbildningens gång.

Pedagogisk modell

Berghs pedagogik är praktiskt baserad med yrkesverksamma lärare och casebaserade uppgifter att lösa individuellt eller i grupp. Pedagogiken bygger på samtalet med ett ansvar för sitt eget såväl som gruppens lärande. Vår metodik handlar om att praktiskt lösa uppdrag, presentera lösningar, få feedback och reflektera. Vissa uppgifter kan löpa parallellt och sträcka sig över flera veckor. Den första veckan startar med kursen Berghs DEV som ger dig verktyg att förstå sig själv, och därmed andra bättre. Att förstå sin lärandestrategi något vi jobbar med under hela utbildningen.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Berghs Upgrade – Digital eventproducent.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer och visa alla kurser med Berghs School of Communication

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Intresseanmälan

För att få mer information om Berghs Upgrade – Digital eventproducent, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Berghs Upgrade – Digital eventproducent!

Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 134 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser