Visa kurser.se som: Mobil

Art Director / Copywriter

Berghs School of Communication
Kursinformation
Stockholm
4 terminer
235 000 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

På Berghs Art director/Copywriter–program blir du en hantverksmästare i text eller form. Du jobbar med allt mellan bokstäver och bild, tonalitet och typografi, former och formuleringar. Och vare sig du väljer att skriva eller att rita med din penna, inriktar dig på Copywriting eller Art direction – efter dina två år på utbildningen kommer du att vara en mångfacetterad kreatör som är expert på strategi, idé- och konceptutveckling.

Om utbildningen

Programmet är en tvåårig utbildning med två inriktningar. Du väljer mellan Art direction och Copywriting när du söker. Som art director arbetar du med de visuella uttrycken medan du som copywriter ansvarar för textinnehållet i kommunikationen. Gemensamt för inriktningarna är att rollens kreativa orientering kombineras med strategi och analys. Och rollerna liknar varandra mycket – ni jobbar oftast tätt i team med varandra för att ta fram slagkraftigt innehåll med ett attraktivt visuellt språk. Under utbildningen bygger du din kreativa verktygslåda med teoretiska och praktiska kunskaper. Föreläsningar, seminarier, workshops, case och projekt varvas med varandra i en organiserad röra. Du jobbar med kreativa modeller i verklighetsnära projekt och tränas i din roll inför det kommande arbetslivet. I programmet ingår en praktikperiod där du får chansen att prova vingarna innan du lämnar boet för att flyga fritt.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Art Director / Copywriter.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer och visa alla kurser med Berghs School of Communication

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
111 93 Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Art Director / Copywriter!