CertNexus - Certified Data Science Practitioner

Be Licensed
Kursinformation
Distans
5 dagar
2023-04-03
30 625 SEK inkl. moms

Video

Kursbeskrivning

Bli CertNexus certifierad hos Be Licensed!

Examen intygar att den framgångsrika kandidaten har de kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att besvara frågor genom att samla in, bearbeta och utforska datamängder, tillämpa statistiska modeller och algoritmer för artificiell intelligens, för att extrahera och kommunicera kunskap och insikter.

5 dagar 09.00-17.00

Målgrupp

Examen för Certified Data Science Practitioner är utformad för yrkesverksamma inom olika branscher som vill visa sin förmåga att få insikter och bygga prediktiva modeller från data.

Diplomering eller certifiering

Officiellt CertNexus Certifikat erhålls efter genomfört och godkänt prov där deltagare som blir certifierade också har möjlighet att ingå i Be Licensed rekryteringsportal. Färdigutbildade och certifierade kursdeltagare kan välja att synas i portalen med en egen profilsida och badges. Portalen används av företag som söker efter specifika kompetenser och certifieringar för rekrytering.

Kursinnehåll

  • Varför ska man bli certifierad som Data Science Practitioner?
    Företag och organisationer har tillgång till stora och ständigt ökande mängder data. En ’Certified Data Science Practitioner’ kan göra den här informationen begriplig, fånga in och tillämpa den för att förbättra företagets/organisationens rutiner och prestanda.
  • Bevis på dina färdigheter

Genom att få ditt Certified Data Science Practitioner-certifikat skiljer du dig från andra kandidater när du söker ett nytt jobb eller vill avancera i din befintliga position. Det är en bekräftelse på din förmåga att extrahera viktiga insikter från stora mängder data och använda denna information för att driva din organisation framåt.

  • Led kunniga Datavetenskap experter

Data kan vara till stor nytta, men bara om de samlas in, underhålls, manipuleras, analyseras och omvandlas till användbar information på rätt sätt. CDSP bekräftar kapaciteten och expertisen hos befintliga teammedlemmar och de som du överväger att ta in i teamet.

Intresseanmälan

Intresserad av CertNexus - Certified Data Science Practitioner och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Be Licensed

Välkommen till Be Licensed!

Vi som arbetar på och utgör Be Licensed har lång erfarenhet av att leverera professionell utbildning och Certifiering inom media. Verkligt nöjda kunder med nyvunna och brukbara kunskaper efter kurs hos oss är något vi garanterar. Alla våra föreläsare har...


Läs mer och visa alla kurser med Be Licensed

Kontaktuppgifter till Be Licensed

Be Licensed

Alfred Nobels allé 15
141 89 Huddinge

Tel: 072-443 95 00
Mobil 072-443 95 00

Recensioner
Bli den första att recensera CertNexus - Certified Data Science Practitioner!
Intresseanmälan

För att få mer information om CertNexus - Certified Data Science Practitioner, fyll i följande uppgifter: