Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Eskadersegling i Kroatien

Båtägarskolan
Kursinformation
Kroatien
1 eller 2 veckor

Kursbeskrivning

Segling i Kroatien

Följ med på en seglingsresa till Kroatien! Vi seglar en eller två veckor i Adriatiska havets skärgård, ett av de bästa seglingsområdena i Medelhavet. Området är känt som "De tusen öarnas kust" med nästan helt orörda naturhamnar, fiskebyar och små samhällen med gammal kultur.

Oavsett om du är en inbiten seglare, soldyrkare eller upptäcktsresande, så kommer det här att bli en härlig seglingssemester för dig. Här väntar dig 22-25 graders värme i luften och 20 -22 grader i vattnet. (2011 hade vi upp mot 30 grader varmt på dagarna och 25 grader varmt i vattnet).

Båtägarskolan har 30 års erfarenhet av eskaderseglingar utomlands. Vi har bland annat seglat i Västindien, Grekland, Turkiet, Sicilien samt de senaste tio åren i Kroatiens skärgård. Det finns skeppare från Båtägarskolan på varje båt. De är erfarna lärare i segling och navigation, så om du vill får du många tillfällen att lära dig mycket.

Vi startar i Trogir, en fantastiskt vacker gammal stad norr om Split. Den första veckan seglar vi norrut till Kornatiskärgården som många anser vara det vackraste som Medelhavet har att bjuda på, ett område med mindre fiskebyar och små samhällen. Vi besöker bl.a. den berömda nationalparken Kornati, där öarna Dugi Otok och Kornati är de mest kända, med sina säregna kala branta bergformationer och talrika öar runt omkring. En mycket vacker och dramatisk skärgård. Vi kommer också att besöka och bada vid de berömda vattenfallen i Kraca samt besöka den gamla staden Primosten.

Den andra veckan seglar vi söderut och räknar med att bland annat besöka öarna Brac, Vis, Korcula, Hvar och Solta och sedan åter till utgångshamnen. 

Vi seglar med fräscha, välutrustade båtar i storleksordningen 37-43 fot med gott om plats för 6 – 9 personer ombord.

Hoppas vi ses i Kroatien i höst!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Oavsett om du är en inbiten seglare, soldyrkare eller upptäcktsresande, så kommer det här att bli en härlig seglingssemester för dig.

Segla på fler resmål

Båtägarskolan har 26 års erfarenhet av eskaderseglingar utomlands. Vi har bland annat seglat i Grekland, Turkiet, Sicilien samt de senaste åren under vintern i Västindien.

Kostnader

Pris: 6 950 kr för en vecka och 12 950 för två veckor. Flygresan t o r ingår ej i angivet priset. Vil du ha hjälp med flygresan ordnar vi det.

I priset ingår:
Båthyra med plats i delad dubbelhytt, rese- och eskaderledning från Båtägarskolan, Självriskeliminering (ingen depositionsavgift utgår), turistskatt,  slutstädning av båten, lakan, jolle med utombordare. Avresa den 29/9 eller 6/10.

Båtägarskolan har inbetalt resegaranti till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen.

I priset ingår inte:
Kostnader för bränsle, vatten, hamnavgifter samt mat och dryck ombord tas normalt ur en gemensam skeppskassa. Avbeställningsskydd samt Reseförsäkring.

För ytterligare information, gör en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Eskadersegling i Kroatien.

Båtägarskolan

Båtägarskolan

Välkommen till Båtägarskolan

Båtägarskolan startades 1969. Sedan starten har vi utbildat mer än 360.000 personer till ett säkrare och aktivare båtliv.  Vi har ett mycket brett utbud av navigationskurser, seglarkurser, motorbåtskurser och specialkurser. Alla våra lärare har lång båtlivserfarenhet och genomgår kontinuerligt skolans...


Läs mer och visa alla kurser med Båtägarskolan

Kontaktuppgifter till Båtägarskolan

Båtägarskolan


Tel: 08-718 25 60
Fax 08-544 015 95
www.batagarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Eskadersegling i Kroatien!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser