Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Axelsons Gymnastiska Institut

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 12 recensioner.

Anja
(4)
Två underbara lärare som varmt kan rekommenderas både för deras kunskap och engagemang. Tydliga och pedagoiska samt bra tempo. Tydliga instruktioner både i material och vid visning av rörelser.
Ann-Louise Franzén Wallén
(5)
Mycket bra upplägg av kursen. Mycket bra lärare o kompendium. Härliga kurskamrater o stämning.
Stefan
(5)
Mycket intressant och intresseväckande för andra kurser. Nu ska jag hem och öva på vänner och bekanta.
Mia
(4)
Gick en helgkurs och fick fina verktyg i att ge en avslappnings- och balanserande behandling. Gav mersmak!
Martin
(4)
Mycket bra lärare och bra utbildning för att få en inblick i massage. Får en grund om man ej vet om man vill gå massageutbildningarna.
Marie
(4)
Entusiasmerande, innehållsrik, rolig men för kort. Helgkurs. Ganska mycket pengar då man vill,önskar gå fler utbildningar/kurser. Önskar uppföljnings"kurser" eller återträffar då man tyvärr glömmer efter ett tag om man håller igång med det man lärt sig.
Anna Guttormsen
(5)
Jag tycker lärarna var tydliga så att man hörde dom .Jag tyckte det var bra upplagt med att baksidan ena dagen framsidan andra dagen bra kurs matrial .Det fanns cafeteria med fräsch mat .Bra assistent som kom när man hade en fråga Jag längtar o komma igen för det var roligt
Cecilia
(4)
Mycket givande kurs som gav mig lust att fortsätta med påbyggnadskurs. Väldigt pedagogisk och fängslande lärare!
Ulla-Kerstin
(5)
Gick grundkursen i zonterapi. Kanonbra! Kommer att läsa mer.
Susanne Lilja
(4)
Mycket bra kurs med bra innehåll och eftersom jag gillar det naturliga passar den mig utmärkt. Skön massage att få och bra att ge. Kompendiet var bra och läraren också.
Agneta Gusterman
(5)
Rosenmetoden har betytt enormt mycket för mig. Jag har gått och fått Rosenmassage i två år. Träffade Marion Rosen på en helgkurs´. Går på Rosenrö relser sedan 12år. Försöker att dela med mig till de människor jag möter, om hur viktigt det är att lära känna sin kropp. Det gör man i Rosenrörelser. Agneta Gusterman
Anna-Frida Hellberg
(5)
Jag har gått två kurser i Rosenmetoden, hos Axelsons. Helt fantastiska båda två. Jätteintressant att det faktiskt var Marion Rosen själv som kom och utbildade oss. Kurserna har gett mig mycket och jag önskar och hoppas att jag kan gå fler så småningom!!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.