Visa kurser.se som: Mobil

Digital Transformation - paketera & leverera din kompetens online

AVENUE
Längd: 12 veckor / egen takt
Plats: Distans
Startdatum: mars 2018
Pris: 6 243,75 SEK inkl. moms
Arrangör: AVENUE plus

Info om Digital Transformation - paketera & leverera din kompetens online

Digital Transformation - paketera & leverera din kompetens online

Onlinekurs, e-learning, webbkurs eller e-kurs, handlar om att du som företagare paketerar dina kunskaper till ett värdeerbjudande för dina kunder. Du paketerar din kompetens, kunskap och färdigheter på lättöverskådligt sätt som dina kunder kan ta del av närhelst och var som helst de befinner sig. 

Varför bör alla företagare fundera på en onlinekurs / andra digitala assets? 

Att skapa en onlinekurs är ett fantastikt bra sätt att kunna jobba med flera kunder, och introducera dina tjänster till en större målgrupp. Dina kunder får möjlighet att få del av dina kunskaper, och tillgång till dig oavsett var de befinner sig. 

1) du bygger ett varumärke genom att sälja din kompetens till större målgrupp

2) du kan hjälpa flera personer att få resultat

3) du kan hjälpa dina kunder oavsett var de befinner sig och när de behöver din hjälp

4) du får en extra inkomstkälla till din verksamhet

5) du har möjligheten att tjäna pengar även när du inte arbetar

6) du kan själv jobba varsomhelst i världen 

7) hur många av dina konkurrenter har en webbkurs att erbjuda? Ja, tänkte väl det. Du kanske ska vara den verkligen sticker ut!

Men, att bygga en webbkurs kräver en hel del. Du behöver kunna paketera din kunskap så att du erbjuder enormt mycket värde för dina studenter. Sedan behöver du skapa struktur och en röd tråd som dina studenter lätt kan följa. Nästa steg är den tekniska utformningen; du behöver några verktyg för att kunna sälja och leverera din kurs. Och sist, du behöver kunna marknadsföra och sälja din kurs! 

Det finns plattformar som kostar ganska mycket för att du ska kunna erbjuda dina kurser. De tar stor del av dina intäkter, och har fasta avgifter per månad. Men de hjälper inte dig att att paketera, skapa och marknadsföra, och framför allt sälja din kurs! Det tråkigaste som kan hända att du skapar en kurs; spenderar mycket tid och pengar men ingen köper, eller hur? 

Låt mig hjälpa dig! Jag har sålt kurser olika digitala tillgångar under lång tid, och gör det både i Sverige och internationellt. Jag är insatt i de flesta verktygen som finns; både de bra och dåliga, dyra, billiga och gratis.

Nu vill jag hjälpa dig att komma igång med din digitala produkt!

Under programmets gång lär jag, steg-för-steg, hur du kan skapa, lansera och sälja din produkt. 

Jag fokuserar på tekniker som kostar ingenting eller nästan ingenting. Med detta vill jag säga att du kan skapa en onlineprodukt utan någon större investering. 

Vi kommer att gå igenom, bland annat, följande: 

 1. validera din idé: hur vet du vad du ska satsa på?
 2. skapa ditt koncept: vad är det du ska göra? 
 3. bygg ditt varumärke och få uppmärksamhet för din verksamhet
 4. paketera din kunskap: hur du skapar enprodukt på lättaste, smartaste och snabbaste sätt
 5. hur du säljer dinprodukt innan du har skapat den (detta är jätteviktigt!)
 6. teknik och plattformar: vilka alternativ finns? Hur kan du välja vad som passar just dig?
 7. skapande av produkten: vilka olika element du bör tänka på att ha med; video, filer, uppgifter...
 8. marknadsföring av din produkt: hur ska du nå dina kunder? Vilka medier är bra och hur det fungerar egentligen att sälja digitala produkter? 
 9. hur du levererar din produkt

BONUSAR:

 • 30 minuters privat coaching ingår efter ett genomfört program. Vi går igenom alla dina frågor och funderingar. 
 • Hjälp via e-post ingår under de första 3 månaderna. 

Mitt sätt att undervisa är underhållande, och lektionerna är lätta att följa. Jag förklarar svåra tekniska saker på ett lätt sätt, så att alla oavsett tidigare erfarenheter kan hänga med.

nöjd student

Vi lanserar en ny modul varje/varannan vecka, men du har tillgång till detta program så länge du vill så du kan alltid ta igen när du får en stund över. 

Du behöver tillgång till en dator / mobil för att följa undervisningen. Du loggar in i vår portal (likadan som jag hjälper dig att bygga!) och studerar i lugn och ro. Jag finns som stöd via e-post. En 30-minuters frågestund med mig ingår, så du har möjlighet att ställa alla dina frågor. Vill du boka flera privatkonsulteringar så går det utmärkt!

Efter ett genomfört program har du skapat din första DIGITALA ASSET; en produkt som du kan sälja om och om igen, som möjliggör att du kan hjälpa flera kunder, oavsett när de behöver din hjälp, och oavsett vad du gör under tiden. Din verksamhet får en förstärkt profil; du blir en auktoritet inom din niche, och är redo att börja tjäna mer pengar på din verksamhet!

Vi ses på insidan! 

Målgrupp

Egenföretagare inom tjänster; vem som helst som vill paketera sina kunskaper till en extra inkomstkälla, bygga ett starkt varumärke och dominera sin bransch. 

Vi går igenom många exempel på företagare som inredare, arkitekter, frisörer, konsulter, coachar, fotografer, grafiska designers, webbutvecklare, skönhetsentreprenörer som har fantastiska digitala produkter och tjänar mycket pengar på sina kurser och program!

Kursens ledare

Tiina Wilén är en civilingenjör med bakgrund inom IT, och idag driver hon ett konsultföretag inom konceptdesign, marknadsföring och teknik, samt ett designföretag som använder sig av digitala kanaler för all marknadsföring, samt hjälper andra kreativa företagare med marknadsföring, teknik och produktion. Tiinas specialitet är konceptutveckling, strategisk planering och teknik, relationsmarknadsföring, och outsourcing av produktion till utlandet - oavsett om det handlar om IT-tjänster eller fysiska produkter, Tiina har mer än 10 års erfarenhet av att arbeta med internationella partners och leverantörer.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Digital Transformation - paketera & leverera din kompetens online.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
 

AVENUE

AVENUE

Kurser och workshops för entreprenörer och småföretagare

Vi hjälper kreativa entreprenörer och småföretagare med att skapa fantastiska koncept, varumärken, produkter och tjänster, marknadsföra sina företag på ett effektivt sätt genom att ta fram strategierna som passar deras specifika, unika koncept och processer. Vi kan e-handel, produktion, teknik,...


Läs mer och visa alla kurser med AVENUE

Kontaktuppgifter till AVENUE

AVENUE

Brostugevägen 4
647 35 Mariefred

Tel: 070-898 14 16
avenuegroup.se