Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Dansskola för barn 2-6 år i Kristianstad

Äventyrsdans
Kursinformation
Kristianstad
8 tillfällen
1 150 SEK

Kursbeskrivning

Äventyrsdans, barndans när det är som bäst!

Med musik och fantasi rör vi oss till platser vi bara drömt om! För små barn är det ingen konst att ta sig djupt ner i havet eller långt ut i rymden. I alla fall inte om man har fantasi. Äventyrsdans vill få fler att uppleva den magiska fantasin, där varje dag är ett äventyr! Äventyrsdans är barndans som består av lekfulla och fantasifulla danspass för barn 2-6 år där vi med engagerade ledare får uppleva magin i nya äventyr! Under hösten kommer vi att dansa, skutta, snurra och skratta! Vi kommer dyka till havets botten, upptäcka skogen, resa jorden runt och mycket, mycket mer när vi åker iväg på Äventyrsdans - barndans när den är som bäst!

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Dansskola för barn 2-6 år

Kostnader

1150

Äventyrsdans

Äventyrsdans

Äventyrsdans – barndans när den är som bäst!

Packa väskan, ta fram karta och kompass. På Äventyrsdans är varje pass fullt av fantasi och roliga dansövningar som gör dig glad! Varje vecka dansar vi till nya världar och nya äventyr. Vi dansar som maneter i havet, vi rör...


Läs mer och visa alla kurser med Äventyrsdans
Recensioner
Bli den första att recensera Dansskola för barn 2-6 år i Kristianstad!

Liknande kurser