Inspirerande Målarkurs i Kroatien

Längd
5 dagar
Pris
5 300 SEK
Nästa kurstillfälle
30 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 dagar
Pris
5 300 SEK
Nästa kurstillfälle
30 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Upplev en Inspirerande Målarkurs i Kroatien!

Närmare bestämt i Baška Voda, Kroatien! Under fem dagar kommer vi att inspireras och måla i Kroatien tillsammans i cirka 4-5 timmar per dag. För de som vill måla ännu mer, finns jag alltid till hands för att stötta och inspirera.

Baška Voda erbjuder den perfekta miljön för konstnärlig inspiration med sina vita stenstränder, kristallklara vatten och charmiga atmosfär. Var med och skapa konst, njut av den vackra naturen och upplev den kroatiska kulturen.

Måltiderna intar vi tillsammans på lokala restauranger eller i mindre grupper – det är helt upp till dig om du vill äta själv eller följa med mig. På mina kurser ska ingen känna sig ensam. Många deltagare har rest hit utan sällskap, men genom målningen skapar vi en varm och välkomnande gemenskap.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

30 september, 2024

  • Kurs
  • Split
  • Svenska

Målgrupp

Passar alla, både nybörjare och du som redan målar!

Kursinnehåll

Vad du kommer lära dig av mig:

  • Måla utan förlaga: Jag kommer inspirera dig att måla från din fantasi och uppmuntra dig att utforska din kreativitet utan att vara bunden av foton eller förlagor.
  • Klassiska målningstekniker: Genom att lära ut klassiska måleritekniker kommer jag att ge dig verktygen för att skapa konst med precision och skönhet.
  • Skapa himmel och moln: Du kommer att lära dig att måla en klassisk himmel med mjuka moln, vilket ger dina målningar en atmosfär av lugn och skönhet.
  • Använda komplementfärger: Jag kommer att visa dig hur du använder komplementfärger för att förstärka och göra dina målningar iögonfallande, vilket ger dem djup och dimension.
  • Skapa djup med färg: Genom att lära dig att använda varma och kalla färger kommer du att kunna skapa djup i dina målningar och ge dem en känsla av rymd och dimension.
  • Måla levande vatten: Jag kommer att dela med mig av tekniker för att måla vatten som ser levande ut och ger dina målningar en känsla av rörelse och liv.

Genom att delta i min målarkurs kommer du att utveckla dina konstnärliga färdigheter och upptäcka nya sätt att uttrycka dig genom måleri. Jag ser fram emot att inspirera och vägleda dig på din konstnärliga resa!

Kostnader

Datum: 30/9-4/10
Flygbiljetter med SAS: 29/9-5/10
Boende: Putnik  (Kontakt: Zdravka Putnik,  0702328251)
Kostnad för kursen: 5300 SEK inklusive moms
Bokning av kursplats: Via min hemsida. Flyg och hotell bokas separat. Du får länkar till boende etc. på min hemsida

Just nu är priset på en tur och retur biljett ca 2300kr men det kan ju ändra sig så passa på att bestämma dig för denna Inspirerande Målarkurs i Baška Voda, Kroatien nu direkt och se till att boka både lägenhet och flyg för att få bra priser.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Inspirerande Målarkurs i Kroatien och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Ateljé Susanne Arvidsson

Presentation: Ateljé Susanne Arvidsson Drömmer du om att förlora dig i en värld av konst, där tid och rum förlorar sin betydelse? Att helt fördjupa dig i måleriets värld och låta din kreativitet flöda fritt? Välkommen till Ateljé Susanne Arvidsson,...

Läs mer och visa alla kurser med Ateljé Susanne Arvidsson

Highlights