Målerikurser för Barn - PyttePenslarna

Längd
5 tillfällen
Pris
1 870 SEK
Längd
5 tillfällen
Pris
1 870 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Målerikurs för barn - PyttePenslarna

PyttePenslarna

På den här kursen får barnen en fantastisk möjlighet att utforska och experimentera med olika måleritekniker och teckning.

Vi kommer att lära oss grunderna i de olika materialen och genomföra spännande övningar som stimulerar den kreativa processen och utgår från barnens egna fantasier. Under kursens gång kommer barnen att få möjlighet att utveckla sin kreativa förmåga, sitt bildspråk och sin kunskap om material i en trygg och inspirerande grupp.

Vi kommer att arbeta med en rad olika tekniker, inklusive blyertsteckning, kolteckning och akrylmålning. Vår erfarna lärare kommer att ge individuell handledning och skräddarsydda teoretiska genomgångar för att möta varje barns unika behov, färdigheter, intresse och ålder.

Under kursens gång kommer vi att utforska olika teman och avsluta vissa lektioner med en spännande bildgenomgång där alla får möjlighet att presentera och berätta om sina verk.

Varje lektion kommer att ha en strukturerad upplägg med en kort föreläsning/introduktion, praktiska övningar, tid för eget arbete och reflektioner. För att säkerställa en optimal inlärningsmiljö och individuell uppmärksamhet kommer antalet deltagare att vara begränsat till mellan 4 och 8 personer.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Detta är en kurs som riktar sig till barn där vi ger en möjlighet att utveckla barnets intresse för måleri där skaparglädje, flöde och frigörande från begränsningar står i fokus.

Kursinnehåll

Diplomering eller certifiering

PyttePenslarna tilldelas ett Diplom samt Art Journal

Kostnader

1870kr

Kursledare

Michel Kalogridis f.1975

Michel har utbildat sig på olika konstskolor. Han har varit verksam inom konsten i över 25 år och är verksam konstnär som brinner för det kulturella, ställer ut på olika orter

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Målerikurser för Barn - PyttePenslarna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.