Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Katrineholm
5 dagar
2 200 - 3 880 SEK

Kursbeskrivning

Yoga, yogakursYogakurs i Katrineholm

Yoga för styrka, smidighet och fokus

Yoga hjälper dig att stärka och balansera kroppen och bli mer harmonisk både i kropp och själ. Hathayogans fysiska positioner gör dig stark och smidig och tillsammans med fokus på andnings- och kroppsmedvetenhet lär du dig bli medveten om dig själv och att vara i nuet.

Under veckan får du tillfälle att utforska yogans olika delar. Du får möjlighet att utmana dig själv i yogapositioner med inriktning på styrka, balans och smidighet, och att landa i stillheten med dig själv i avslappningar och meditationer. Det kommer bli yogaklasser med olika inriktning, både fysisk hathayoga med solhälsningar och klassiska positioner, teknikklasser och lugn yinyoga. Vi gör djupavslappningen Yoga Nidra, lär oss olika pranayama, andningsövningar du kan använda och ha nytta av i din vardag och mediterar. Du kommer också att lära dig om yogans historia och filosofi. Yogakursen passar både för nybörjare och erfarna. 

Boende: Är förlagt till något av våra hus inom skolans område och i priset ingår boende i dubbelrum, enkelrum kan bokas i mån av tillgång och mot ett tillägg på 200 kr/natt.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För dig som vill lära utöva yoga.

Kursledare

Lärare på kursen är Liv Stavås som studerat yoga med lärare i Sverige och Indien. Liv har klasser, kurser och privatlektioner i yoga, yinyoga och andningsteknik i Stockholm och Sundbyberg.

Kostnader

3 880 kr. I priset ingår logi och alla måltider. Ordnar du eget boende blir kostnaden 3080 kronor för kursen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga.

Åsa folkhögskola

Åsa folkhögskola, sommarkurser

På sommaren är Åsa folkhögskola en mötesplats av ett annorlunda slag. Då finns det tid att lära sig något nytt eller fördjupa sig i någonting man redan kan. På dagarna ägnar du dig åt just din kurs. På kvällarna finns...


Läs mer och visa alla kurser med Åsa folkhögskola

Kontaktuppgifter till Åsa folkhögskola

Åsa folkhögskola

Åsa folkhögskola
640 24 Sköldinge

Tel: 0157-695 00

Recensioner
Bli den första att recensera Yoga!