Visa kurser.se som: Mobil

Skriv och må bättre

Åsa folkhögskola
Längd: 6 dagar
Plats: Katrineholm
Pris: 2 400 - 4 180 SEK

Info om Skriv och må bättre

Skrivarkurs

Är du en av oss, en som har värk? Och ännu inte har hittat rätta medicinen? Idag vet man att skapande verksamhet kan lindra både sorg och smärta. Att skriva räknas dit. Den här veckan är för dig.

Under denna kurs kommer vi att göra övningar. Även om vi kommer att skälla och gnälla på våra kroppar ska vi också omfamna den. Och eftersom skratt ger kroppen endorfiner är många av övningarna av sådan karaktär. Vi skriver till musik, bilder, fotografier och även fritt. Du får en presentation av dramaturgigeneratorn och kunskap om vad som kan göra en bok läsvärd. Du får information om hur det går till att ge ut en bok själv. Under veckan får du också arbeta med en längre novell som vi sedan får ta del av i slutet av veckan. Den skriver du där det passar dig bäst; kanske i sängen eller liggandes under ett träd. Det är sådant som jag kallar för ”vilande skrivande”. Du får också en ”värktygslåda” med dig hem så att du kan fortsätta skrivandet.

Alla människor har en historia att berätta! Och kan du inte hitta ont någonstans, så är du välkommen i alla fall. Här finns plats för alla!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För dig som vill börja skriva och må bättre.

Boende

Är förlagt till något av våra hus inom skolans område och i priset ingår boende i dubbelrum, enkelrum kan bokas i mån av tillgång och mot ett tillägg på 200 kr/natt.

Kursledare

Maud Bjarnelind, sjukpensionär men kallar mig värkmästare. Jag är utbildad förskollärare och mental tränare. 2011 gav jag ut boken ”Sorgens döttrar” Den skrevs i terapeutiskt syfte, men har redan nått ut till många.

Kostnader

4 180 kronor. I priset ingår logi och alla måltider. Ordnar du ordnar eget boende blir kostnaden 3 030 kronor.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skriv och må bättre.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Åsa folkhögskola

Åsa folkhögskola, sommarkurser

På sommaren är Åsa folkhögskola en mötesplats av ett annorlunda slag. Då finns det tid att lära sig något nytt eller fördjupa sig i någonting man redan kan. På dagarna ägnar du dig åt just din kurs. På kvällarna finns...


Läs mer och visa alla kurser med Åsa folkhögskola

Kontaktuppgifter till Åsa folkhögskola

Åsa folkhögskola


Åsa folkhögskola
640 24 Sköldinge

Tel: 0157-695 00

www.asa.fhsk.se

Kontakta Åsa folkhögskola