Visa kurser.se som: Mobil

Personlig coaching

Art of mine
Kursinformation
Falun
Kontakta oss.

Kursbeskrivning

Personlig coaching

Kurs i Personlig Coachning

Vill du lev(l)a livet? Står Du inför viktiga val? Vilken väg ska DU ta? Vill Du kanske frigöra mer tid för dig själv, men vet inte hur? Står Du på en och samma punkt och vill, men kommer inte vidare?

Eller vill Du kanske hitta ditt varför, din glöd och göra bättre val i vardagen, utifrån det sätt Du vill leva på? Saknar Du någon att bolla livet med?


Jag hjälper dig att nå svaren. Din kärna. På ett enkelt, energifyllt och roligt sätt. Som ger insikter och skapar känslor. Och ger. Dig. Ett värde. Större än något annat. Det är dags att ta klivet. Vi gör det tillsammans. Lev(l)a livet helt enkelt


Att förklara coaching är svårt. För coaching måste upplevas. Att som coach, kunna få möjlighet att ”dansa med klienten”. Det är magi!


Min passion – din utveckling
Min passion för att hjälpa andra. Är också den största anledningen till att jag utbildat mig till professionell coach. Jag. Brinner för individer. För utvecklingen. Att se individer växa. Att få växa. Med klienten. Att skapa förtroende. Det är underbart att få vara en del av just detta.

Jag använder metoder och verktyg baserade utifrån den internationella organisationen ICF:s etiska riktlinjer. Jag arbetar självklart under tystnadsplikt. Jag sätter stort värde på förtroende och lyssnande.

Är du nyfiken på att testa ett kostnadsfritt samtal. Kontakta mig för mer information.
Vid fortsatt samarbete, finns olika paketlösningar beroende på önskemål och längd på samarbete. Coaching kan ske både via fysisk träff, walk and talk eller telefonsamtal.

Ser fram emot att växa med dig!

Kursledare

Jenny Hedlund

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Personlig coaching.

Art of mine

Art of mine

En oas i vardagen där du kan upptäcka just Din konst. Konsten att vara Du.

Här samlas kursledare inom estetiska ämnen, hälsa och välmående och erbjuder Dig möjligheten att få växa och utvecklas som människa genom kreativt skapande och insiktsfulla samtal. Miljön är trygg och avslappnande men andas samtidigt den kreativitet och skaparglädje som området...


Läs mer och visa alla kurser med Art of mine

Kontaktuppgifter till Art of mine

Art of mine

Gruvgatan 53
79161 Falun

Mobil 0762206644

Recensioner
Bli den första att recensera Personlig coaching!