Upptäck din inre konstnär

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
6 tillfällen
Pris
1 800 SEK
Nästa kurstillfälle
4 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 tillfällen
Pris
1 800 SEK
Nästa kurstillfälle
4 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Upptäck din konstnärliga ådra och släpp lös din inre konstnär! Har du svårt att komma igång med ditt skapande? I den här kursen får du hjälp att locka fram din inre konstnär. Lär dig att finna inspiration i det vardagliga och får utlopp för din kreativa energi. Målet med denna kurs är inte att skapa ett klassiskt mästerverk på duk, utan snarare att utforska vilken stil som resonerar med dig och ditt skapande. Genom att använda enklare material som vattenbaserade färger, färgat papper och penna kan du öppna dörren till en mer kreativ vardag.

Under kursen kommer vi att utforska kända konstnärers tillvägagångssätt och tekniker. Vi kommer bland annat att studera Matisse, Pollock, Mondrian men också att prova olika tekniker som kinesisk tuschteckning. Vi provar modell och att måla på olika sorters canvas. Genom dessa konstnärliga möten får du möjlighet att bredda dina konstnärliga erfarenheter och leka dig fram till din egna stil. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 augusti, 2024

  • Kurs
  • Göteborg

Lokaler:

ABFs konststudio på Järntorget 8 Göteborg

Anmälan

ABF Göteborg: 031-7743110 eller via ABFs hemsida. 

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Denna kurs passar dig som vill komma igång eller få en nystart. Vi blandar nybörjare med deltagare som gått någon termin för att få en bra grupp. Genom våra olika erfarenheter lär vi och inspireras av varandra. 

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights