Stickning + virkning varannan lördag

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
6 tillfällen
Pris
1 735 SEK
Nästa kurstillfälle
14 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 tillfällen
Pris
1 735 SEK
Nästa kurstillfälle
14 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

I en stressig vardag är stickning och virkning ett avslappnande sätt att vara offline på, samtidigt som du skapar! Du får handledning på den nivå du befinner dig och får prova på olika tekniker.

Till denna kurs är alla stick- och virksugna välkomna! Träffarna utformas tillsammans med deltagarna beroende på individuella förkunskaper och önskemål. Med lite garn och ett par stickor eller en virknål är möjligheterna oändliga. Du kan göra allt från provlappar för att testa olika tekniker, till ett värmande plagg. Tillsammans kan vi läsa och tyda ett färdigt mönster, eller du kan få hjälp att göra ett eget. Kanske vill du prova dominostickning eller flerfärgsvirkning? Det finns lite material att prova med, men ta gärna med egna redskap och material.

Upplägg

Varannan lördag (ojämna veckor).
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

14 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg

Lokaler

Plats: ABF Järntorget 8, Våning 2

Järntorget 8 Göteborg

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights