Silversmide 14-15 september

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
2 tillfällen
Pris
2 450 SEK
Nästa kurstillfälle
14 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 tillfällen
Pris
2 450 SEK
Nästa kurstillfälle
14 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du lära dig att skapa smycken eller andra föremål i silver?

På denna silversmideskurs finner du en erfaren och duktig ledare som hjälper dig att förverkliga dina idéer. Kom och träffa kreativa deltagare på en helgkurs i ledaren Özay Emert verkstad i Sockerbruket, Röda Sten. Det krävs inga förkunskaper och du får lära dig grundläggande tekniker i silversmide. Kursen passar även dig som redan har erfarenhet av att arbeta i silver och vill fördjupa dina kunskaper.

Upplägg

Lördag och söndag kl. 10.00 - 16.00 med avbrott för lunch.
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

14 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights