Linedance - nybörjare

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
10 tillfällen
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Tycker du om att dansa? Linedance passar alla åldersgrupper!

I linedance behöver du ingen danspartner utan hela gruppen dansar tillsammans stående i linjer. Linedance är en rolig dansform där du inte bara lär dig utveckla din koordination, det ger också bra träning.

Upplägg

Linedance är en dans med upprepade sekvenser av steg som en grupp människor gör tillsammans stående i linje. På den här kursen lär du dig olika former av linedance till härlig musik från olika musikstilar som pop, cha-cha, country-western m.m.

Det finns omklädningsrum på plats men bara en dusch.

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg

Lokaler

Plats: ABF Järntorget 8, Våning 2

Järntorget 8 Göteborg

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights