Flödigt akvarellmåleri

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
12 tillfällen
Pris
3 370 SEK
Nästa kurstillfälle
6 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 tillfällen
Pris
3 370 SEK
Nästa kurstillfälle
6 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

I kursen får du möjlighet att utveckla ditt akvarellmåleri genom tips på hur du kan utnyttja vattenflödet för att få liv i dina akvareller. Kursledaren Annika jobbar utifrån begreppet "flödig akvarell" där bilderna tillkommer i en växelverkan mellan improvisation och väntan på att färgen ska torka.

Under kursen får du möjlighet att utveckla dina kunskaper om hur papper, pigment och vatten samverkar i akvarelltekniken. Vi arbetar med traditionella motiv som stilleben och landskap men akvarellen öppnar även för mer abstrakt och experimentellt arbete. Vi använder även teckning med blyerts och kol för att skissa på motivets ljus och bildkomposition.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

6 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg

Lokaler:

ABF Järntorget 8, Göteborg

Anmälan

ABF Göteborg: 031-7743110 eller via ABFs hemsida. 

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare med deltagare som gått någon termin för att få en bra grupp. Genom våra olika erfarenheter lär vi och inspireras av varandra.

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights