Dans och rörelse 60+ nybörjare

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
12 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Dans är bra för balansen, hjärtat, hjärnan och ger dig muskelstyrka. Vi tränar även teknik och koreografi för att hjälpa kroppen att koordinera rörelser.

Vi börjar varje kurstillfälle med uppvärmning med enkla rörelser på golvet, vi tränar både smidighet, styrka och lite puls. Därefter jobbar vi koreografiskt med rörelser till musik och bygger på dansen. Det krävs inga förkunskaper för att delta. Kursen passar dig som vill aktivera och lära känna din kropp. Hjärngympa, ny energi och gemenskap får du på köpet!

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg

Lokaler

ABFs dans- och dramasal på Järntorget 8 i Göteborg.

Anmälan

ABF Göteborg: 031-7743110 eller via ABFs hemsida. 

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights