Babysim, 3 månader - 1 år

Trampoolin - Babysim & Simskolor, i Stockholm (+1 orter)
Längd
ca 2 månader
Nästa kurstillfälle
Hösttermin v.35 & 43. Vårtermin v.3 & 12 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
ca 2 månader
Nästa kurstillfälle
Hösttermin v.35 & 43. Vårtermin v.3 & 12 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Kurser i babysim i Stockholm och Malmö

babysimDetta är en kurs i babysim där ditt barns säkerhet står i fokus. Hos oss får du en mysig och glädjefylld stund tillsammans med ditt lilla barn! Vår ambition är att babysimmet ska vara veckans höjdpunkt för hela familjen.

Den röda tråden genom all vår verksamhet är säkerheten och i alla våra kurser finns självräddningsövningar. Vi är oerhört glada att så många förstår vikten av och väljer att fortsätta att simma med sina barn hos oss under många år. Långsiktigt övande under lekfulla former formar vattenglada och trygga barn som både kan njuta av allt det roliga det innebär med att bada, men som också har respekt för vattnet. Trampoolin står för kunskap för livet!

Vad är babysimskola?

Babysim är en rolig och mysig aktivitet som samtidigt är väldigt lärorik för både barn och vuxna. I en positiv, härlig och inspirerande miljö skapar vi utrymme för en speciell kontakt mellan dig som förälder och ditt barn. Genom babysimmet, ger du ditt barn möjligheten att uppleva den vattenglädje som behövs för att lära sig simma under vattenytan. Men babysim handlar inte bara om ”dyket” – det är så mycket mer! Många föräldrar uppskattar att träffa andra vuxna och deras barn i vår verksamhet. Samtidigt försöker vi även ge dig och ditt barn ett ”eget rum” i bassängen, något som vi vet skapar trygghet och stärker närheten mellan er.

För vem?

När barnet är mellan 3-12 månader kan man börja på babysimskola, under förutsättning att barnet väger 4kg. Det krävs inga förkunskaper för att delta i babysimskola. Ni kan antingen vara en eller två vuxna med i vattnet, beroende på vilken bassäng ni väljer att simma i.

Simlektionerna är 30 minuter långa och vattentemperaturen är minst 32 grader. Babysimskolan är uppdelad i tre delkurser där varje kurs har tydliga mål och riktlinjer. Kurserna följer varandra och vi bygger vidare på och utvecklar de övningar vi gjort i tidigare kurser. Övningarna blir mer avancerade i takt med barnets utveckling och ökade erfarenhet. Alla kurstillfällen är välplanerade och innehållsrika och alla våra kursledare följer tydliga pedagogiska riktlinjer. Viktigast av allt är att vägen till slutmålet är lustfyllt och trevligt för både barn och föräldrar!

Mål med babysim

Vårt övergripande mål med babysim är att skapa trygga barn med vattenvana som njuter av vattnet på ett respektfullt sätt. Vi övar på att hålla andan, söka oss upp till ytan, hålla fast i kanten och flyta på rygg. Vi dyker och gör självräddningsövningar och för er som inte väljer att dyka finns det många andra bra och roliga övningar. Allt sker på ett lekfullt sätt och självklart på barnets villkor! Samtidigt ser vi till att skapa magiska stunder i vattnet för dig och ditt barn!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Hösttermin v.35 & 43. Vårtermin v.3 & 12

  • Kurs
  • Malmö

Hösttermin v.35 & 43. Vårtermin v.3 & 12

  • Kurs
  • Stockholm

Babysim i olika steg

Kurser i babysim finns i steg 1, steg 2 och steg 3.

Målgrupp

Barn mellan 3 månader och 1 år.

Kostnader

Priser: 1250-1950 kr

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Babysim, 3 månader - 1 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Trampoolin - Babysim & Simskolor

Trampoolin - babysim och simskola

Målsättning för Trampoolin är att alla, liten som stor, ska ha möjligheten att i en trygg miljö lära sig simma. Sedan år 2000 har tusentals barn gått på babysim och simskola hos oss.  Sedan starten 2000 har Trampoolin vuxit och bedriver i...

Läs mer och visa alla kurser med Trampoolin - Babysim & Simskolor

Highlights