Visa kurser.se som: Mobil

Intensivkurs i musikproduktion - Logic Pro eller FL Studio

AP Academy
Kursinformation
Stockholm
5 dagar
7 900 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

INTENSIVKURS BASIC MUSIKPRODUKTION

BASIC är en grundkurs i musikproduktion som riktar sig till dig som är helt nybörjare, eller dig som har lite erfarenhet men behöver hjälp att ta dina kunskaper till nästa nivå. Utbildningen ger dig ett brett spektrum och du lär dig inte bara att producera musik på ett teoretiskt, praktiskt och tekniskt plan, utan även branschförståelse samt den musikteori du behöver för att på egen hand skapa färdiga låtar.

För att läsa BASIC behöver du inte ha några speciella förkunskaper, utan utbildningen är utformad för att ge dig en fullständig kontroll över din programvara som ett verktyg. Kan du hantera din programvara så kan du låta din kreativitet flöda fritt!

INTENSIVKURS ADVANCED MUSIKPRODUKTION

ADVANCED är för dig som redan har grunderna i musikproduktion och musikteori men vill utvecklas. Du kanske vill hitta ett visst sound eller vill lära dig en viss stil och genre bättre. Utbildningen fokuserar på att lyfta fram din kreativitet och djupdyker bland annat i sounddesign med analoga synthar, digitala synthar och samples, mixning, bussmixning, slutmix, mastering och mycket mer. För att läsa ADVANCED behöver du ha mycket förkunskaper och ha en god kunnighet i din programvara. Du lämnar även ett arbetsprov innan du blir antagen till utbildningen.

VAD FÅR MAN NÄR MAN LÄSER KURSEN?

Förutom all kunskap och erfarenhet som du tar med dig kommer du även att bli medlem i AP Academy’s forum där du får leads, remixjobb, kontakt med samtliga av våra tidigare elever och mycket mer!

VAD BEHÖVER MAN HA MED SIG?

Du behöver ha med dig en fungerande dator med FL Studio eller Logic Pro installerat.

ANSÖKAN

För denna utbildning krävs inga förkunskaper, och det finns inga sista ansökningsdatum. När utbildningen är fullbokad så har du möjlighet att få en reservplats eller ansöka till en senare kursstart. I samband med din ansökan betalar du in din kursavgift. Du kan välja att betala hela din kursavgift direkt via kortbetalning eller internetbank, få en faktura till din mail, eller delbetala upp till 36 månader. Var noga med att välja rätt datum och rätt program i din ansökan. Se samtliga kommande kursstarter.

Målgrupp

Från 13 år och uppåt. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Intensivkurs i musikproduktion - Logic Pro eller FL Studio.

AP Academy

AP Academy

Följ med oss in i den elektroniska musikens värld. Audio Production Academy erbjuder kurser i musikproduktion för dig som verkligen vill satsa på musiken. Här hittar du musikkursen för dig, oavsett om du vill lära dig producera från grunden eller finslipa...


Läs mer och visa alla kurser med AP Academy

Kontaktuppgifter till AP Academy

AP Academy

Fryxellsgatan 4
114 25 Stockholm

Tel: 08 121 484 77
www.apacademy.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Intensivkurs i musikproduktion - Logic Pro eller FL Studio!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner