Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellmålning med AnnMari Löf

Gå en kurs hos AnnMari LöfAtt hålla kurser i hur man målar akvareller är något AnnMari Löf gjort sedan 1995, då för Folkuniversitetet i Linköping och Norrköping.

Kurser för alla  

I dag erbjuder AnnMari privata målarkurser i akvarell och färglära, både i Linköping, på Öland och på distans. Hon är utbildad arbetsterapeut och arbetar med funktionshindrade och måleri.

Kurserna i privat regi har AnnMari hållit sedan 1998, delvis i samarbete med Eva Lissinger och Gunnel Moheim

Mycket erfarenhet 

AnnMari är medlem i Linköpings akvarellsällskap, Nordiska akvarellsällskapet och Svenska Konstnärer. När det kommer till egen utbildning har AnnMari bland annat läst vid Konstfack och målat för flertalet olika konstnärer såsom Lennart Forsling, Hans Hermansson, Lars Holm, Leif Mattsson, Ria Roes Schwartz, Anders Wallin, Hasse Karlsson, Lars-Eje Larsson och Morgan Johansson.

Även för företag och grupper

AnnMari anordnar inte bara kurser för privatpersoner. Akvarellmåleri är en inspirerande aktivitet som skapar kreativitet och passar mycket bra för sällskap och företag. Vill man göra något tillsammans med sina kollegor eller vänner som man kanske inte annars gör, är akvarellmåleri en passande aktivitet. AnnMari kommer ut till möhippor, konferenser och fester som vill ha ett inslag av en lekfull må bra-aktivitet. Vill man se AnnMaris alster kan man även besöka hennes alldeles egna Galleri Lindhamra, välkomna! 

För mer information om AnnMari Löf och hennes akvarellkurser, gör en intresseanmälan nedan.
Läs mer om Akvarellkurs en kväll/eftermiddag/förmiddag i månaden i Stockholm

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med AnnMari Löf och veta mer om deras kurser.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.