Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av AnnMari Löf

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 75 recensioner.

Inga Hillgren
(4)
Kurs med seriös pedagogik: ger både uppmuntran och tips för vidare utveckling vilket känns bra. Spännande genomgångar av måleriet i början på dagen uppskattar jag mycket. Det experimentella måleriet stimulerar kreativiteten tycker jag. Inspirerande demonstrationer i början på varje arbetsuppgifter. Bra att få en bild att utgå från första dagen. ...
Visa hela
Birgitta Simonsson
(5)
Jag tänker med glädje på Plomari och kursen där. Kursen var mycket bra upplagd, tydliga genomgångar och inspirerande demonstrationer. Du är en mycket bra pedagog, AnnMari. Jag känner att jag har lärt mej mycket och att jag har utvecklats i mitt måleri. Innan kursen tänkte jag att jag skulle vara ute och måla, men jag var så inne i målandet att...
Visa hela
Tore Pettersson
(4)
Jag hade redan varit på en helgkurser för AnnMari och hade goda förväntningar på vad som skulle möta mig. Mina förhoppningar slog in. Dagarna hade tydliga innehåll och genomgångarna inför uppgifterna var pedagogiska och stimulerande. AnnMari tog också gott ansvar för den allmänna trevnaden och det blev t ex många fina matupplevelser. Om jag ...
Visa hela
Robert Hillgren
(5)
Bra kurs med start med enkelt motiv för att komma igång. Sedan kom olika variationer av exprimentell akvarell. Dessutom trevliga stunder med trevliga kursdeltagare när vi inte målade.
Maria
(5)
En vecka med mycket inspiration, god mat och trevliga kursdeltagare. AnnMari Löf är än God pedagog och delar frikostigt med sig av tips när det gäller akvarellmålning så väl dom trevliga matställen och fina utflyktsmål. Kursen kan varmt rekommenderas
Christina Göransson
(4)
Fantastiskt med två kursledare (med ansvar för olika teman) hela dagarna Och del av kvällen! Härligt ställe Borghamn vid Vättern Hade gärna haft lunch också i paketet! (Och bra med olika alternativ/ olika prisnivåer)
Anja
(5)
Bra handledning , lärorika övningar , trevliga kursare o lärare som kompementerar varandra . Så härliga omgivningar toppen helt enkelt kan jag förboka till nästa år ?
Marie Torebring
(5)
Hela upplägget är mycket pedagogiskt med genomgångar av samtliga målningar på ett positivt sätt som verkligen lyfter dem, vilket hjälper deltagarna att utvecklas genom den egna produktionen och det andra gör. Det skapar en oerhörd lust och inspiration. Därtill att få se då lärarna målar, en god bild skapas och resultatet av tidigare målningar lä...
Visa hela
Cia Lindkvist Steen
(5)
Ann Mari gör oss alla inspirerade att utforska vår egen bild, våra egna färger och motiv. Man går in i en bubbla av kreativitet och lust. Så härligt!
Eva-Carin
(5)
Bra kurs med experimentell akvarellteknik. Instruktioner för flera tekniker ingick på tema blommor. Mycket bra! Skönt att ägna en hel dag åt kvarellmålning.
Ann-Marie Flodell
(5)
En väldigt rolig och inspirerande kurs, jag åkte hem med en massa nya ideer.
karin roxman
(5)
Måla akvarell är svårt, det vi som nästan har gett upp. Men här på Goa får vi lusten tillbaka. Vi prövar nya grepp och material, inte alltid med framgång men roligt är det. Ann-Mari är en god pedagog och får oss att se nytt och pröva på. Allt är mycket lustfyllt.
Lisbeth
(5)
Mycket bra kursledaren och lektioner i lummig trädgård vid skön pool. Yoga och utfärder ingår.
Marianne Forsberg
(5)
Genomtänkt, pedagogisk,rolig fin gemenskap i gruppen!
Barbro Hakenmyr
(5)
En mycket inspirerande kurs, duktig och professionell lärare tillsammans med fantastisk miljö, kan bara bli toppbetyg. En av de bättre kurser jag varit med på. Fick mycket kunskap och bra målningar med mig hem i bagaget.
Birgitta Ryås
(5)
Jag tyckte att det var mycket roligt och befriande sätt att måla. Inget pet. Stora penseldrag, mycket färg, mycket vatten. Det var bra upplagt, med lite olika inriktning på förmiddag och eftermiddag. Man hann pröva på lite olika sätt att måla. Jag tyckte om AnnMari Löf som ledare. Hon var duktig på att både uppmuntra och vägleda.
Med vänlig hälsning,; Lena
(5)
Mycket bra och givande kurs!
Ulla-Britt
(4)
AnnMari visade på olika sätt hur man kan utnyttja färg och vatten till ett mer lekfullt måleri. Kursen var rolig och inspirerande och jag lärde mig mycket nytt. AnnMarie var en väldigt bra och trevlig kursledare.
Susanne Bergman
(5)
Experimentellt och i god atmosfär
Iréne
(5)
Helt förvirrad, hahahaaa, så jätte bra kurs! Kunde inte vara bättre med sån synpatisk o lugn kursledare! Blev rekomenderad av några målarkompisar! Vi ska träffas ikväll o repetera! (har letat o samlat skräp)!
Kristin Myhre
(5)
God leder, bra, vennlig og lugn veiledning og gjennomgang. Morsomme nye teknikker og rom for å finne frem eget uttrykk. Vakre omgivelser, fin leilighet og flott gruppe! Bra at det var flere timers pause midt på dagen for å slappe av eller male. Veldig god mat og gjestfritt pensjonat.
Elsa-Maria
(5)
En härlig kurshelg som gav mig mycket ny inspiration och nya idéer. Fyllt av tips och tricks, övande och personlig vägledning.
Ing-Marie
(5)
Mycket pedagogisk, lugn och inspirerande lärare är Ann-Mari Löf. Med hennes sätt plockar hon fram det konstnärliga i oss alla målare, nybörjare som mer erfarna. Underbar lärare och person. Villa Panagos, Faliraki, Grekland var också ett kanonställe att bo på. Vacker miljö och v blev väl omhändertagna av Costas och Ann-Sofi, ägarna till Villa P...
Visa hela
Lotta Lindborg
(5)
Bra och välplanerad kurs med roliga och användbara uppgifter. Duktiga och följsamma kursledare som kompletterade varandra perfekt. Trevliga middagar. Vacker miljö.
Camilla Hagman
(5)
Så väldigt roligt att få måla akvarell i fantastisk miljö i Borghamn. Två olika konstnärliga ledare som kompletterade varandra fint. Gruppens deltagare var härliga, generösa och tillåtande. Rekommenderas varmt!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.