Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellkurs på Öland med helpension 12-17 juni

AnnMari Löf
Kursinformation
Öland
6 dagar
2020-06-12 15:00
8 500 SEK

Kursbeskrivning

Akvarellkurs på Öland  12-17 juni 

Våra kurser innefattar övningar, uppgifter, demonstrationer och såväl enskilda som gemensamma genomgångar. Vi gör också utflykter för att måla och njuta av naturen. Vi är två kursledare; Eva Lissinger och AnnMari Löf. Vi är båda bildkonstnärer och har haft kurser tillsammans i snart 20 år. Ateljén, som ligger för sig själv med utsikt med havet på Ölands östra sida, har du tillgång till dygnet runt. Vi tar max 17 deltagare, så du får gott om plats vid ett stort bord för två. Vi bor på Sandby Pensionat, som ligger ca 1 km norr om avtagsvägen till Löttorp på norra Öland. Där finns affärer, systembolag, bank och uttagsautomat. Med bil är det 80 km från Kalmar. Boendet är enkelt men bekvämt. Lakan ingår plus en liten handduk. Du kan dela rum eller få enkelrum (enkelrumstillägg 600 SEK). Maten lagas på plats med inslag av öländska specialiteter. Material finns att köpa på kursen till självkostnadspris. Vi skickar ut förslag på material före kursstart om du vill köpa något innan. Deltagarlista får du ca två veckor före kursstart för ev samåkning. Från Stockholm/Cityterminalen går direktbuss till Löttorp. Från Kalmar går lokalbuss (ca 1,5-2 timmar) nästan ända fram till pensionatet. Hör du av dig innan, så hämtar vi dig vid bussen med bil.

Kursavgiften är 8500 SEK (enkelrumstillägg 600 SEK) i delat dubbelrum med delat badrum och inkluderar helpension; frukost, lunch, middag och två fika.  Fler boendealternativ finnes.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurs på Öland med helpension 12-17 juni.

AnnMari Löf

AnnMari Löf - Akvarellkonstnär och kursledare

Konstnären AnnMari Löf leder inspirerande akvarellkurser på flera olika nivåer och på olika platser i landet och utomlands. För AnnMari är akvarellmåleriet ett äventyr med möjlighet till spontanitet och snabba förändringar. Det finns hela tiden moment med överraskning, spänning och...


Läs mer och visa alla kurser med AnnMari Löf

Kontaktuppgifter till AnnMari Löf

AnnMari Löf

Klockaregården 14
586 44 Linköping

Mobil 070-491 77 15
annmarilof.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Akvarellkurs på Öland med helpension 12-17 juni!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 75 recensioner.
Läs recensioner