Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Anna Toresdotter

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 104 recensioner.

monbom
(5)
Bra upplägg,struktur och introduktion av delmomenten under kursen. Proffsig och stöttande kursledare (Anna) som delade med sig av egna erfarenheter. En tillåtande atmosfär som gjorde att deltagarna kunde vara kreativa och skapa personliga konstverk. Målmedvetenhet omkring miljötänk genomsyrade hantering av färgrester och lösningsmedel.
Cathrine Lidman
(5)
Tack för en mycket givande kurs med intressanta övningar!
Inger Engman
(5)
Bra upplägg. Strukturerad undervisning på ett konkret sätt. Rolig och givande kurs men också intensiv då mycket ska inrymmas.😀
Elisabet
(5)
Planerat och genomtänkt. Pedagogiskt och tydligt. Röd tråd. Från ett sätt att teckna ansikten till målning av levande modell. Lugn stämning och jag fick den hjälp jag behövde med fina tips. Mycket inspirerande. Vill gärna gå fler kurser med Anna.
QV
(5)
Anna sår frön eller vattnar redan satta frön o plantor hos deltagarna. Hennes pedagogiska sätt gör att alla deltagare får guldkorn att gödsla med oavsett kunskapsnivå. Anna ger också utrymme till mig, som behöver mer tid för att växa. Jag får bara njuta av att vara med. Tack!
Jan van Deventer
(5)
Every course I have taken with Anna has challenged me, and yet all have been very uplifting. Anna has a pedagogical approach that brings us to the desired results. In the current case, we began with colors and shade to bring out volume, then techniques to master the proportions of the human head along with practice with still and live models. On...
Visa hela
Monica Goossens
(5)
Det är en ynnest att få ta del av Annas mångåriga kunskaper i porträttmåleri. Fast jag själv målat länge så finns det alltid något nytt att lära. Ett bra upplägg på kursen med pedagogiska övningar. Hann med mycket på bara två dagar! Sen att Anna även är en trevlig och positiv människa med bra miljötänk är ett plus :)
Sofi Markström
(5)
Jag tyckte att kursen var fantastisk och inspirerande. Det enda som jag tyckte var mindre bra var att det blev så jäcktigt på slutet.
Pia Sjöholm
(5)
Att blanda färg är svårt men med Anna som lärare blir man nyfiken på att lära sig mer. Anna har lång erfarenhet och kan konsten att lära ut.
Christel Bäckman
(3)
Bra men onödig tid gick åt till sånger.Passar jättebra med skolbarn 10-12år .Jag sjunger i kör. Ett sammanfattande häfte med dagarnas Innehåll är alltid trevligt att få efter att man städat. Trevliga människor och trevlig kurs.
Pia Karlsson
(5)
Ett bra upplägg på kursen, där Anna som är en superbra pedagog, varvar teori med stimulerande och roliga övningar. Den här kursen kommer att underlätta mitt fortsatta måleri!
G
(4)
Så lärorikt och Anna gör det lekande lätt
Ingegerd
(5)
Så rolig och inspirerande prova-på kurs i akryl och olja. Anna var så fin och lyfte fram det vackra i alla våra alster och kom med konkreta tips på hur vi kunde uppnå de effekter vi ville få fram och peppade oss att våga gå ett steg längre i målningarna. Kom dit som en absolut nybörjare och vill verkligen fortsätta att måla och lära mig mer.
Martina Törmä
(5)
Väldigt trevlig och givande kurs. Den gav lust att måla och det spelade ingen roll vilken tidigare erfarenhet man hade. Vi testade att måla med olja och akrylfärger och fick lite inblick i deras för och nackdelar. Rolig att även få en del historia om olika målare.
Anki K
(4)
Inspirerande att få prova på att måla med akryl och olja tillsammans med Anna Toresdotter. Timmarna bara flög iväg.
Mo
(5)
Jag har haft en längtan efter att måla men inte riktigt tagit mig tid eller heller kommit igång. Anna Toresdotter är en fantastisk inspiratör. För en novis som jag fick man en perfekt guidad tur i måleri. Inget krav på tidigare kunskaper. En fri och härlig dag. Känner mig fortfarande "starstrucked". Hon är en stor konstnärinna med varmt hjärta.
Birgitta Wånggren
(5)
En inspirerande och med mycket teoretiska praktiska kunskaper gav mig denna kurs i porträttmålning många aha upplevelser. Anna delar frikostigt med sig av sina kunskaper och knep.. tack för en fantastisk helg.
Erling Norberg
(4)
Mycket bra kurs med teori och praktik blandat. Du kan mycket om måleri och förmedlar det på ett naturligt och positivt sätt. Bra att kursen börjar kl. 10 dag 1, men mitt förslag är att den börjar kl. 9 dag 2. Då hinner man göra färdigt den gröna undermålningen. Dag 1 var bra hela tiden och jag var trött efteråt = hade lärt mig mycket. Dag 2 var ...
Visa hela
M
(4)
Lika fantastiskt som vanligt att få gå på kurs med AnnaToresdotter. Trevlig lokal och stämning. Har lärt mig massor.
Pia
(5)
Mycket lärorik och trevlig kurs. Bra upplägg med teori och praktik. Anna är en fantastisk pedagog med ett gediget kunnande och stor erfarenhet.
Ann-Sofie Ericson
(5)
Trots det rätt trånga utrymmet med många elever i ett rum fungerade allt superbra. Anna var med oss 100% hela tiden och vi blev fullmatade med inspiration och kunskap. Vi fick en väl avvägd kurs som på ett metodiskt sätt ledde oss genom två mycket intensiva dagar. Med en varm, tillåtande och tydlig metodik gick vi igenom olika sätt att märma sig...
Ann-Sofie Ericson Kommentar:
Roligt att helgen berikade dig!
Visa hela
Dick
(4)
Mycket bra handledning och information om hur man på enkelt sätt ska komma igång med sitt måleri
Disa Eliasson
(5)
Kursen innehöll många intressanta och lärande tekniker som var nya för mig. Det var en bra blandning av teori och praktiska övningar. Det var en trevlig stämning i gruppen där flera delade med sig av sina erfarenheter. Anna var en kunnig och pedagogisk kursledare som delade med sig på ett informativt och kreativt sätt. En riktigt toppenhelg...
Visa hela
Kim
(3)
Kursen hanterade ett område som, hoppas jag, kommer att utveckla mitt måleri. Jag tycker om filosofin kring färger och möjligheter skiktmåleriet ger. Att jag har förstått allt som kursen tog upp vill jag inte påstå. Det måste praktiseras men kursen gam mig lust, utmaning och grunden för härliga stunder i min ateljé. Tack så mycket!
Anita Hammargren
(5)
Kursen består av teori och praktiska övningar i skiktmåleri. Anna informerar om vilka miljövänliga produkter som finns att köpa och hur man på bästa sätt avlägsnar restprodukter, trasor ga färgtuber och penseltvätt. Mycket bra! Två dagar som inspirerar mej att gå vidare med nytt tänk i mitt måleri. Ser fram emot nästa kurstillfälle!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.