Visa kurser.se som: Mobil

Att Skriva sig till Försoning

Anita Goldmans Skrivarpensionat
Längd: 3,5 dagar
Plats: Alingsås
Startdatum: 29/6-2/7 2017
Pris: 4 950 SEK

Beskrivning av Att Skriva sig till Försoning

På vackra  och välordnade kursgården Lilleskog i Alingsås.

Alla får eget rum med eget badrum.

Fantastiska utrymmen och fina omgivningar!

Skrivarkurs med Anita Goldman. ”Att skriva sig till försoning”. Anita Goldman är en erfaren ledare av Skrivarkursen. Hon är yrkesverksam författare och kulturjournalist. I boken Ljusbärarna diskuterar hon frågor om skuld och förlåtelse, engagemangets och kärlekens gränser och hur vi kan hitta ett bättre sätt att förhålla oss till lidandet. I romanen Kärlekskursen bearbetas samma tema på ett personligt vis. Anita Goldman utgår från det personliga i skrivarövningar där deltagarna söker finna nya angreppspunkter och synsätt på sina livsberättelser. Man kanske inte kan skriva sig till försoning, men ta några steg i riktning mot att berätta ur en ny synvinkel, med en annan tonvikt. Och kanske lösa upp några knutar på vägen.Målgrupp

Skrivarkursen riktar sig till dig som:
– inte tror att du kan skriva men gärna skulle vilja pröva
– tycker om att skriva men mest skrivit för byrålådan och nu vill utveckla ditt skrivande och komma vidare
– har lite vana att skriva men nu vill prova på att skriva utifrån ett särskilt tema 

- verkligen pröva att bearbeta försoningstema i ditt liv, komma vidare 

Anita Goldmans Skrivarpensionat

Anita Goldmans skrivarkurser

Skrivarpensionat med författaren Anita Goldman

– mycket mer än bara skrivarkurs

  • Det är möte i mycket vackra miljöer i Sverige och utomlands  och med en passionerad lärare som  är välkänd och professionell författare.
  • Det är god och riklig mat, vin om man vill och intressanta bordssamtal.
  • Det är alltid vackra hus som känns som hemma, men ändå rymliga nog att erbjuda alla en sängplats i enkel- eller dubbelrum.
  • Det är hänförande natur, det är lugna omgivningar, det är avskildhet och plats för att fokusera på Dig & Ditt och samtidigt självklar gemenskap.
  • Det är inspirerande skrivövningar och tid för fri skrivartid.
  • Det är samtal och ännu mera samtal med mig och med skrivarkamraterna om texterna, om lusten och rädslan att skapa. Om den personliga utgångspunkten, om litteraturen och förlagsvärlden, om livet och kärleken och vem vet, kanske lite om politiken och lite om anden...

NU ÄNNU MER SKRIVARPENSIONAT: VÄLKOMMEN TILL ÖSTERLEN!

Från och med april 2017 kommer jag att ta emot i mitt nya hem på Österlen, rymligt nog för många gäster och i hänförande miljö med sädesfält, bokskogar och 4 min till charmiga fiskeläget Skillinge och Branteviks undersköna klippbad. Här kommer konceptet med Skrivarpensionat att fördjupas : maten, miljön och omgivningarna spelar en stor roll på mina kurser, ett viktigt och härligt komplement till den intensiva skrivar-samvaron. Efter varje kurs kommer det att vara möjligt att lägga till 2 extranätter med reducerat pris som B&B- gäst så att Du som rest långväga , kan njuta extra av ett par dagar av  Österlens fantastiska omgivningar.

När november- och decembermörkret tynger som värst samlas vi i det som allmänt är känt som Mallorcas vackraste bergsby.I Fornalutx på Mallorca skriver och samtalar vi, vi äter vi den fantastiska lokala maten, dricker det lokala vinet och vandrar bland dignande apelsinträd, i underbart Medelhavsljus, i ett vackert gammalt hus med plats för alla och med vandringsleder och hänförande vyer rakt utanför dörren.

I  mars  varje år anordnas helt unikt skrivarpensionat i den bibliskt vackra bergsbyn Ein Karem -- idag en del av Jerusalems stad.  

Mer information
Vänligen skicka en intresseanmälan för mer info om Anita Goldmans Skrivarpensionat.

Visa alla kurser med Anita Goldmans Skrivarpensionat

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att Skriva sig till Försoning.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt