Visa kurser.se som: Mobil

Arbeta på eget bokprojekt - Mallorca

Anita Goldmans Skrivarpensionat
Kursinformation
Mallorca
6 dagar
12 950 SEK inkl. moms

Beskrivning av Arbeta på eget bokprojekt - Mallorca

Att Arbeta på ett Bokprojekt

Vill du tillbringa fem dagar i en helt igenom förtrollande miljö, med god mat och dryck, möjlighet att röra på dig i mycket vacker natur och möta andra i enskilt och gemensamt kreativt arbete? Vi blandar arbete i grupp med enskilt skrivande. Vi blandar fantastiska naturupplevelser med intensiv samvaro och möjlighet att sitta eller vandra ensam i naturen eller med en caffe con leche på det lilla kyrktorget, ta tid till att reflektera... Intensiva skrivardagar i Mallorcas vackraste bergsby Fornalutx och det charmiga hotellet, Can Reus som rymmer en stor grupp men ändå känns som ett hem. Varje sovrum har eget stort badrum. Och vyn från vår terrass över bergen och citrusodlingarna är förtrollande, ja överväldigande.

Detta är en annorlunda skrivarkurs, utan många mindre övningar, istället mer av eget textarbete. En speciell kurs där deltagarna tar med sig manusprojekt i olika stadier av skrivarprocessen: Alltifrån en specifik idé till utkast eller längre manus. Som en förberedelse till kursen kan deltagare sända mig högst 10 A4-sidor av något han eller hon arbetat på. Kurser innehåller ett aktivt lyssnande på och deltagande i varandras texter och mycket egen skrivtid. Det blir ordentligt utrymme för samtal om den egna texten med mig och med skrivarkamraterna.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Du som håller på att skriva och känner att du vill få input och reaktioner för att komma vidare.

Du som har en specifik idé om ett skrivarprojekt, men inte riktigt kommer igång.

Du som vill ha tid att skriva i förtrollande och stödjande miljö, utan för många störningsmoment.

Du som vill få en spark i ändan så att du äntligen kommer igång med ditt skrivande.

Kursanmälan är bindande och sker genom inbetalning av anmälningsavgift på 2000:- till postgirokonto:

435 95 97 -4. Ange noga avsändarnamn vid inbetalning samt sänd mejl med personuppgifter och vilken kurs du anmält dig till .

Anmälningsavgiften återbetalas endast vid inställd kurs.

Anita Goldmans Skrivarpensionat

Anita Goldmans skrivarkurser

Skrivarpensionat med författaren Anita Goldman

– mycket mer än bara skrivarkurs

  • Det är möte i mycket vackra miljöer i Sverige och utomlands  och med en passionerad lärare som  är välkänd och professionell författare.

  • Det är god och riklig mat, vin om man vill och intressanta bordssamtal.

  • Det är alltid vackra hus som känns som hemma, men ändå rymliga nog att erbjuda alla en sängplats i enkel- eller dubbelrum.

  • Det är hänförande natur, det är lugna omgivningar, det är avskildhet och plats för att fokusera på Dig & Ditt och samtidigt självklar gemenskap.

  • Det är inspirerande skrivövningar och tid för fri skrivartid.

  • Det är samtal och ännu mera samtal med mig och med skrivarkamraterna om texterna, om lusten och rädslan att skapa. Om den personliga utgångspunkten, om litteraturen och förlagsvärlden, om livet och kärleken och vem vet, kanske lite om politiken och lite om anden...

Jag vill tacka för den fantastiska skrivkursen i helgen. Det var länge sedan jag blev så inspirerad och full med entusiasm inför livet och att skriva. ag tar med mig många bra tips och kommer att fortsätta utmana mitt skrivande mer framöver. Jag tar med mig en enorm inspiration, både vad gäller skrivandet men också hur jag vill leva mitt liv (mer grönska och mer livsglädje).  Stort stort tack! Maten var fantastisk! 
Mikaela Daleke , Österlen 2019

Helt magiskt med skrivarkurs hos Anita. Vi har upplevt något tillsammans som inte med lätthet låter sig förklara. Sara Silverskiold, Österlen 2018

Tusen tack för en fantastiskt rolig och inspirerande helg! Så många goda råd, intressanta samtal, läcker mat och själavårdande omgivningar! Så mycket vi hann med, och ändå gick dagarna alldeles för fort. Jag vet att du önskande respons och förslag på förbättringar/ändringar, men jag kommer inte på något. I så fall återkommer jag i ärendet. Ann Sofie Lindell, Österlen 2018

Mitt huvud nästan exploderade på vägen hem, så full av intryck var jag. Så roligt somr jag hade de dagarna hos dig har jag inte haft på åratal. Jag var uppspelt och glad och skrev som besatt på tåget hem. Liselotte Falguera,  Österlen 2018

Jag fick en jätteknuff framåt och känner mig upplyft, framför allt av din input  och alla övningar men också av den starka energin från varenda en i gänget. Man kände från timme ett att här kommer det att hända saker! 
Som jag sa i mobilen till en av döttrarna som ringde när jag precis kommit hem: Jag känner mig som en bubblande flaska med sockerdricka. Margareta Bremertz, Österlen, 
2019.

Mer information
Vänligen skicka en intresseanmälan för mer info om Anita Goldmans Skrivarpensionat.

Visa alla kurser med Anita Goldmans Skrivarpensionat

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Arbeta på eget bokprojekt - Mallorca.

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbeta på eget bokprojekt - Mallorca!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Arbeta på eget bokprojekt - Mallorca, fyll i följande uppgifter: