Visa kurser.se som: Mobil

Annorlunda skrivarkurser i Jerusalem

Anita Goldmans Skrivarpensionat
Kursinformation
Israel
7 dagar
17 750 SEK

Beskrivning av Annorlunda skrivarkurser i Jerusalem

Nytt Datum för 2019

3-10 mars 2019

FULLSATT I ÅR: MEJLA INTRESSEANMÄLNING FÖR NÄSTA ÅR!

Skrivarkurs i den  bibliskt vackra bergsbyn Ein karem.

Skrivarkurs i Jerusalem Ein Karem (namnet betyder Vingårdskällan) är Johannes Döparens födelseby, idag en del av Jerusalems stad, belägen i dess västra del och på vägen till Betlehem. I byn finns förutom Johannes Döparens födelsekyrka också Visitationskyrkan (där Johannes Döparens mor Elisabeth mötte Jungfru Maria) och även en lång rad kristna institutioner och kloster. I Ein Karem möter en bibliskt vacker natur med mandel-, citron- och olivträd på de terrasserade bergen, underbara promenadvägar och idag även ett livligt restaurangliv. Bussresan till Jerusalems centrum tar 15 minuter.

Vi bor i gästhem i ett naturskönt kloster.
Förutom boendet på klostrets vackra gästhem och den mycket rikliga och goda maten integrerar vi skrivarverkstaden med mötena med några av landets yrkesverksamma författare, med fredsaktivister och andra intressanta konstnärer och personligheter. Deltagarna bjuds också på unika guidade turer i Ein karem och Jerusalem.

Kostnader

STIDIEFÖRBUNDET BILDA ÄR ARRANGÖR!

Ta kontakt med Magnus Stenberg där!

Anita Goldmans Skrivarpensionat

Anita Goldmans skrivarkurser

Skrivarpensionat med författaren Anita Goldman

– mycket mer än bara skrivarkurs

  • Det är möte i mycket vackra miljöer i Sverige och utomlands  och med en passionerad lärare som  är välkänd och professionell författare.
  • Det är god och riklig mat, vin om man vill och intressanta bordssamtal.
  • Det är alltid vackra hus som känns som hemma, men ändå rymliga nog att erbjuda alla en sängplats i enkel- eller dubbelrum.
  • Det är hänförande natur, det är lugna omgivningar, det är avskildhet och plats för att fokusera på Dig & Ditt och samtidigt självklar gemenskap.
  • Det är inspirerande skrivövningar och tid för fri skrivartid.
  • Det är samtal och ännu mera samtal med mig och med skrivarkamraterna om texterna, om lusten och rädslan att skapa. Om den personliga utgångspunkten, om litteraturen och förlagsvärlden, om livet och kärleken och vem vet, kanske lite om politiken och lite om anden...

NU ÄNNU MER SKRIVARPENSIONAT: VÄLKOMMEN TILL ÖSTERLEN!

Från och med april 2017 kommer jag att ta emot i mitt nya hem på Österlen, rymligt nog för många gäster och i hänförande miljö med sädesfält, bokskogar och 4 min till charmiga fiskeläget Skillinge och Branteviks undersköna klippbad. Här kommer konceptet med Skrivarpensionat att fördjupas : maten, miljön och omgivningarna spelar en stor roll på mina kurser, ett viktigt och härligt komplement till den intensiva skrivar-samvaron. Efter varje kurs kommer det att vara möjligt att lägga till 2 extranätter med reducerat pris som B&B- gäst så att Du som rest långväga , kan njuta extra av ett par dagar av  Österlens fantastiska omgivningar.

När november- och decembermörkret tynger som värst samlas vi i det som allmänt är känt som Mallorcas vackraste bergsby.I Fornalutx på Mallorca skriver och samtalar vi, vi äter vi den fantastiska lokala maten, dricker det lokala vinet och vandrar bland dignande apelsinträd, i underbart Medelhavsljus, i ett vackert gammalt hus med plats för alla och med vandringsleder och hänförande vyer rakt utanför dörren.

I  mars  varje år anordnas helt unikt skrivarpensionat i den bibliskt vackra bergsbyn Ein Karem -- idag en del av Jerusalems stad.  

Mer information
Vänligen skicka en intresseanmälan för mer info om Anita Goldmans Skrivarpensionat.

Visa alla kurser med Anita Goldmans Skrivarpensionat

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Annorlunda skrivarkurser i Jerusalem.

Recensioner
Bli den första att recensera Annorlunda skrivarkurser i Jerusalem!