Lär dig healing i Vår! Reikikurs på Österlen!

Aninja Vedic Art
Kursinformation
Österlen
3 dagar
2023-05-19 15:00
3 900 SEK Momsfri
Healingkurs på Österlen. Angelic Reiki Workshop för dig som vill lära dig grunderna i healing. En helg för personlig och andlig utveckling där du lär dig förmedla Angelic Reikis helande energier.

Kursbeskrivning

En helg där du får kunskap om healingsysytemet Angelic Reiki för att efter avslutad kurs själv kunna förmedla dessa energier till dig själv och nära och vänner. Angelic Reiki bygger på gammal esoterisk kunskap och har sitt ursprung i Reiki.

Systemet är grundat av Kevin och Christine Core och är öppet för alla som är redo för förändring och utveckling med ett öppet sinne. Det är uppbyggt i flera steg för att den som önskar ska kunna gå vidare för att  arbeta professionellt eller själv undervisa.

Systemet bygger på initieringar vilket innebär att det inte bygger på symboler på samma sätt som traditionell Reiki.

Du kommer under denna helg att genomgå en energihöjning och öppna upp för din förmåga att själv förmedla dessa energier. Kursen innebär också en personlig och andlig utveckling som kommer påverka ditt liv i riktning mot det du önskar och behöver.

För att delta bör du känna dig redo för personligt växande och gärna ha prövat en Angelic Reiki behandling.

För mer info är du välkommen att ringa kursledare Helena Stade för ett personligt samtal kring vad kursen kan innebära för dig. Varmt välkommen.

Varför välja Aninja Vedic Art?

Material ingår

Övernattning ingår

Rofylld miljö

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som önskar utvecklas andligt och personligt. Kursen kräver inga förkunskaper men det är lämpligt att du prövat en behandling i Angelic Reiki eller liknande system. 

Angelic Reiki är öppet för alla oavsett om du önskar skaffa dig kunskaper för att kunna stödja och hela dig själv i livet, dina nära och kära eller önskar arbeta professionellt som healer i framtiden. 

Angelic Reiki består därför av fyra steg som du kan välja att gå i din egen takt. 

Kursintyg

Efter samtliga steg erhåller du diplom.

Angelic Reiki är uppdelad i fyra steg och hålls som regel under tre dagar.

Workshop 1&2 : Här får du kunskap om grunderna och kan efter genomgången kurs ge healing till dig själv och dina vänner.

Workshop 3&4 : Du fördjupar dina kunskaper och får tillgång till fler tekniker. 

Professionell : För dig som vill arbeta professionellt. Workshopen är uppdelad i två steg. Du får också tillgång till Angelic Reikis logotyp för att kunna marknadsföra dig. 

Master : För dig som själv önskar kunna utbilda i systemet Angelic Reiki.

Kursledare

Helena Stade

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig healing i Vår! Reikikurs på Österlen! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Aninja Vedic Art

Välkommen till Aninja Vedic Art!

Aninja Vedic Art drivs sedan 2010 av Helena Stade. Företaget  bedriver kurser inom Vedic Art, Symbolpedagogik, Meditation och Angelic Reiki.  Syftet med kurserna är att erbjuda verktyg för personlig utveckling och högre medvetenhet. Samtliga kurser bedrivs i en anda av...


Läs mer och visa alla kurser med Aninja Vedic Art

Kontaktuppgifter till Aninja Vedic Art

Aninja Vedic Art

Skomakaregatan 1
27293 Tommarp


Recensioner
Bli den första att recensera Lär dig healing i Vår! Reikikurs på Österlen!!
Intresseanmälan

För att få mer information om Lär dig healing i Vår! Reikikurs på Österlen!, fyll i följande uppgifter: