Visa kurser.se som: Mobil

Förarintyg i Medelhavet

Améus Marine
Kursinformation
Aten
1 vecka
6 900 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Améus Marine erbjuder en ombordutbildning till Förarintyg under 1 vecka i Grekland. Seglingen sker bekvämt i båtar kring 50 fot ur Navigare Yachtings flotta. Inga förkunskaper krävs till förarintyget. Du deltar i en praktisk och teoretisk utbildning ombord som kombineras med sol och bad i Greklands underbara övärld. Vi seglar från ö till ö så du kommer att uppleva mycket under kursveckan, allt från mysiga restauranger till ett fantastiskt hav.

Detta är en grundkurs för dig som vill lära dig att hantera fritidsbåten och kommer med största sannolikhet kunna bytas mot båtkörkort när det införs. Du lär dig att läsa sjökort och att navigera inomskärs i dagsljus. Du lär dig också att räkna ut hur lång tid det tar att ta sig mellan två platser, sjömärken, väjningsregler och inte minst säkerhet till sjöss. Kursen passar lika bra för seglare som motorbåtsförare. Avslutningvis ordnar vi med prövning enligt NFB:s krav och deltagaren erhåller vid godkänt prov sitt intyg.

De flesta försäkringsbolag ger rabatt på båtförsäkringen om du har förarintyg samt det är ofta ett grundkrav om du till exempel vill hyra båt i Medelhavet.

Förarintyget går även att kombinera med Seglarintyg 1, Seglarintyg 2 eller SRC/VHF.

Startsida/Förarintyg/Améus Marine/Förarintyg eller Kustskeppare i MedelhavetFörarintyg eller Kustskeppare i MedelhavetAméus MarineKursinformationLängd:1 veckaPlats:AtenPris:6 700 SEKSpråk:SvenskaArrangör:Améus Marine Kommande starterAten2016-10-08  6 700 SEK2016-10-15  6 700 SEKBeställ informationGå till kursens hemsida  |  KontaktInfo om Förarintyg eller Kustskeppare i MedelhavetOmbordutbildning i Grekland

Améus Marine erbjuder en ombordutbildning till Förarintyg, Kustskeppare, Seglarintyg 1 och 2 under eller SRC/VHF 1 vecka i Grekland. Seglingen sker bekvämt i båtar kring 50 fot ur Navigare Yachtings flotta.

Du deltar i en praktisk och teoretisk utbildning ombord som kombineras med sol och bad i Greklands underbara övärld. Vi seglar från ö till ö så du kommer att uppleva mycket under kursveckan, allt från mysiga restauranger till ett fantastiskt hav.

Inga förkunskaper krävs till förarintyget eller seglarintyg 1 men för kustskepparen krävs att du har förarintyg och båtpraktik dag (kan tas ombord under veckan) och för Seglarintyg 2 krävs Förarintyg.

Kika gärna på härliga och inspirerande bilder från tidigare kurser på Facebook.
Sök bara på " ameusmarine "

Vi har resegaranti ställd hos Kammarkollegiet!

Skicka en intresseanmälan för mer info om kursen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Förarintyg i Medelhavet.

Recensioner

Ann-Louise
(5)
En underbar vecka, intensiv och mycket lärorik. Får möjlighet att varva teori med praktik kombinerat med semester - sol - bad - god mat, mycket trevligt - helt enkelt en helt underbar vecka som jag rekommenderar varmt!
Krister
(5)
Tog förarintyg och seglarintyg 1&2 under en grymt rolig vecka. Allt var bra planerat och både lärare och kursdeltagare var bra. En vecka jag kommer minnas länge och tar kanske kustskepparen med Micke.
Tony
(5)
En fantastisk upplevelse! Kursen har verkligen väckt mitt intresse för sjölivet. Teori varvat med praktik i autentisk miljö kan knappast bli bättre. Duktiga ledare med mycket kompetens. Fick dessutom "kursa" med ett gäng sköna människor.

Améus Marine

Améus Marine i Östersund

Nautisk utbildning med Améus Marine

Améus Marine i Östersund erbjuder båtlivsutbildning för ett tryggare och mer innehållsrikt sjöliv. Här hittar du kurser som ger Förarintyg, Kustskepparintyg och SRC-certifikat. Du kan även följa med Améus Marine till Medelhavet och delta i en praktisk och teoretisk utbildning...


Läs mer och visa alla kurser med Améus Marine

Kontaktuppgifter till Améus Marine

Améus Marine

Ringvägen 2
Östersund 831 34

Tel: 063-13 30 30
Mobil 070-377 88 77
www.ameusmarine.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 18 recensioner.
Läs recensioner