Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Sommarläger i Matematik

Allakando
Kursinformation
Stockholm
1 vecka
7 495 SEK
Sommarläger i Matematik

Kursbeskrivning

Sommarläger med inriktning Matematik

Tillbringa dagarna med sport, bad, grillning, utflykter och annat kul samtidigt som du studerar matematik på Allakando Summer Camp 2022!

Studera några timmar varje morgon och tillbringa därefter dagarna med sport, lek, bad, grillning, utflykter och annat kul med dina lägerkompisar.

Med Allakandos sommarläger får du en riktigt rolig sommarupplevelse, samtidigt som du lär dig nya saker och utvecklas som person.

Upplägg

Läger med övernattning (12-16 år): Ankomst måndag avresa fredag

Dagläger (från 7 år): 8-17 måndag - fredag (vecka 25 ankomst söndag avresa torsdag)

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Vi erbjuder läger för ålder 7-12 år samt 12-16 år. Inga särskilda förkunskaper krävs. Vi delar in grupper efter nivå och ålder, och undervisar från från lågstadiematte upp till matematik 5.

Kursinnehåll

Njut av allt det roliga som ingår i ett klassiskt läger - till exempel sport, bad eller utflykter tillsammans med våra fantastiska lägerledare.

Några timmar på morgonen sker matteundervisning i liten grupp (indelad efter ålder och förkunskapsnivå) under fem effektiva och roliga dagar.

Under detta läger lär vi dig hela kursen i matematik inför nästa läsår samtidigt som du har en riktigt rolig sommarvecka tillsammans med andra likasinnade vänner. Det allra bästa är att det inte känns som skolbänken – här gör vi undervisningen riktigt rolig samtidigt som vi ägnar de flesta av dagens timmar till att sporta, bada och ha kul.

Oavsett om du älskar matte eller tycker matten kan vara lite svår och vill komma förberedd inför nästa årskurs så är detta lägret för dig!

Kostnader

Från 7495 kr.

I priset ingår boende samt 5 näringsrika måltider/dag under 5 dagar, all undervisning, kursmaterial och alla aktiviteter.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sommarläger i Matematik.

Allakando

Allakando hjälper varje år över 26000 elever i alla åldrar till bättre studieresultat. Förutom att vara ett av Sveriges ledande företag för personlig studiecoachning, erbjuder vi populära sommarläger och intensivkurser i flera olika ämnen. Vi tar ett helhetsgrepp om skolutvecklingen...


Läs mer och visa alla kurser med Allakando

Kontaktuppgifter till Allakando

Allakando

Bangatan 1
22221 Lund

Tel: 0774218800


Recensioner
Bli den första att recensera Sommarläger i Matematik!
Intresseanmälan

För att få mer information om Sommarläger i Matematik, fyll i följande uppgifter: