Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Täljkurs

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 17 recensioner.

Viola Olofsson
(5)
Tycker det var en bra dag, som lärde mig hur man hanterar kniv, yxa och såg när man skapar det man behöver. Och vad man ska tänka på när man väljer lämpligt ämne. + Hur man sköter om och slipar sina knivar.
Gun Frisk
(5)
Jag tyckte att jag fick med mig bra grunder för att själv kunna fortsätta på egen hand. Hur man sköter sin kniv och knivvett är bra att ha med sig.
Petra
(5)
Lärde mig väldigt mycket av inspirerande och kunniga ledare. Under dagen fick vi öva på alla moment från att spana in ”rätt” täljämne till färdig sked.
Monica Ingemarsson
(5)
Bra med varvat praktiskt och teoretiskt. Upplägget gick metodiskt framåt på ett lättfattligt sätt. Dagen var inspirerande.
Stefan Ingemarsson
(4)
Bra upplägg med korta teoretiska genomgångar och mycket praktisk övning.
Isak
(4)
Jag tycker kuren var bra och trevlig, men det som kan bli bättre är att ni är mer närvarande och liksom vara med och fråga om man behövde hjälp istället för att hålla på med Facebook. Men bortsätt från det var kursen bra.
Torbjörn Kommentar:
Hej Isak, ledsen att du uppfattade oss som frånvarande, även om det var en lång dag så borde vi inte använt våra telefoner mitt bland kursen. Vi ska ta åt oss av din kritik och skärpa till oss till nästa tillfälle. Glad att du är nöjd i övrigt.
Bo Hansson
(5)
Trevlig och lärorik kurs som gav grundläggande kunskaper i att tälja i trä.
Joel
(5)
Det var väldigt bra att få lära sig säkerhet med kniven och även lite olika täljtekniker. En dag i skogen runt elden blir ju visserligen alltid bra. Mycket trevligt.
Cecilia Elander
(5)
Det var en entusiasmerande dag där jag fick grunderna till att kunna tälja på egen hand. Dessutom var det roligt att vi var ute i skogen hela dagen. Förutom det praktiska arbetet träffade jag trevliga kursdeltagare som man hade ett gemensamt intresse med. Det i sin tur gjorde det lätt att språka med alla.
Annika
(5)
Täljkursen var fantastiskt rolig. Vi var ett ganska blandat gäng som var där av olika anledningar, men alla fick ut "sitt" av dagen ändå. Två drivna ledare som var engagerade och hjälpte oss väldigt mycket, var noga med säkerheten och var lätta att umgås med. Man blir sugen på att gå fler kurser med dessa killar!
Ulf
(5)
Mycket trevlig och lärorik kurs! Bra info via mail inför kurstillfällen - uppgifter om kursdeltagarna som gav möjlighet till samåkning - karta som gjorde det lätt att hitta till platsen - skriv gärna här att ni sätter en flagga vid infarten från varbergsvägen så blir det än tydligare Riktigt kul att sitta vid en lägereld i skogen - en fin plat...
Visa hela
Erland Berg
(5)
Givande kurs i härlig miljö. Fin gemenskap och kunniga instruktörer som hade tid och gav svar på alla möjliga frågor.
Pingo
(4)
Duktiga instruktörer som vet vad dom lär ut. Mycket bra att man kan handla knivar på plats. Plus för att det bjuds på kaffe och macka.
Leo
(5)
Täljkurs i rödaladan Bosnäs
Nina
(4)
Var allt i allt en väldigt bra och lärorik dag i Bosnäs. Vi fick bra gjenomgång av tekniker och god hjälp undertiden vi arbetade. Det jag saknade var varm mat. Hade varit trevlig med bål och grillning.
Stefan Andersson
(5)
Vi fick lära oss många olika moment i hantverket täljning och det var fantastiskt att se sin trästam långsmat oformas till en sked. Bra stämning i gruppen med bra instruktörer.
Nicolina Fransson
(5)
Det va en otroligt härlig dag i skogen. Vi va jättenöjda alla tre. Tack för en bra genomförd kurs. / Nicolina 🌿🌿
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.