Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Recensioner av All in Nature SWEDEN

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 235 recensioner.

Daniel Westman
(5)
Jag betar ju av era kurser en efter en nu så jag måste ju gilla er... Toppbetyg!!!
Mikael Stenhamn
(5)
En kurs i matlagning över öppen eld borde alla matintresserade gå!
Christian
(5)
Bra upplägg och vettigt innehåll Jag fick både ny kunskap och inspiration att ha med ute i fortsättningen.
Petter
(5)
En fantastisk kurs med duktiga och mycket väl pålästa instruktörer! Dessutom äger kursen rum i en fantastisk miljö. Jag rekommenderar den varmt till paddlare, vandrare och båtfolk, eller de som bara vill lära sig mer om kustmiljön. Jag kommer definitivt att gå fler av All In Natures kurser.
Ola
(5)
Härlig och skön blandning av deltagare och instruktörer. Välpanerat, välorgani, lärolikt och brett. Mycket kunniga och bra instruktörer. Jag är mycket nöjd, och blir sugen på att gå fler kurser hos er.
Christian Forsberg
(5)
Mycket bra innehåll upplagd kurs och. Gillade starkt att man fick tid emellan utbildningarna att nyttja och pröva själv.
Anna
(5)
En upplevelse utöver det vanliga! Superkunniga instruktörer inspirerar och delar med sig av i sin kunskap i en otroligt vacker kustmiljö.
Daniel Edman
(5)
En fantastisk utbildning och ett fint minne för livet. Väldigt bra komposition av de olika utbildningsblocken och en vettig mix av teori samt praktik. Bra också att ni alternerade utbildningsblocken mellan olika lärare/instruktörer, det ger dynamik, skapar förankring samt trovärdighet. Ni instruktörer kompletterar varandra fint. Väldigt bra me...
Visa hela
Jonny
(5)
Tack för en fantastisk utbildning. Det är extra roligt att se och uppleva att ni höjt kvaliteten på instruktörer och utbildning rejält. Utbildningstillfällen var mer strukturerade och förberedda och kombinationen av teori och praktik var väl avvägd. Att ni sedan lämnade efter er korten med en sammanfattning av det sagda, höjde nivån ytterligare...
Visa hela
Erika Enequist
(5)
En bra kurs som givit bättre självförtroende med många verktyg att ta med i friluftslivet och så klart i en överlevnadssituation. Västkusten levererar bra förutsättningar med sitt marina liv. Framför allt var kursens instruktörer avslappnade, pedagogiska och kunniga. Deras upplägg där teoripass serverades i rätt turordning och varvades med prakt...
Visa hela
Julia
(5)
Under trygg och säker ledning utmanades jag att kliva ur min bekvämlighetszon och testa mina gränser. Jag har lärt mig många nya saker som jag kommer ha glädje av i livet. Nu är jag sugen att gå vidare och pusha mig ännu lite mer nästa gång.
Marie Kaufmann
(5)
Tack för en strålande upplevelse!
Kyllike
(5)
Genomtänkt upplägg med moment som lotsar deltagaren genom fullt tänkbara händelser på temat vilse i skogen några dygn. Att på riktigt ha upplevt vad som kan hända gav en stor trygghet om det oväntade verkligen skulle hända. Gav helt klart mersmak för fler kurser i att skaffa livsavgörande kunskaper. Hög kvalitet på kursledare med pedagogik, enga...
Visa hela
Ivo
(5)
Tydligt och proffsigt upplägg, väldigt prisvärd kurs!
Henrik Hjort
(5)
Fantastiskt att mitt i livet få genomgå denna kurs i överlevnad. En väldigt bra och praktisk utbildning att gå med sina ungdomar. Själv hade jag med min son som efter första dagen Ville hem men som efter kursen var genomförd var den stoltaste av dom alla. Tack vare kursens goa och och himla duktiga instruktörer.
Anna
(5)
En fantastisk kurs med gediget innehåll och genomtänkt upplägg. Älskar kombinationen av det inre lugn man får framför brasan till den pirrande känslan vid de mer utmanande aktiviteterna. Har lärt känna mig själv bättre både fysiskt och mentalt. Tack till Torbjörn, Sanela och Martin för all kunskap, värme och humor som genomsyrade kursen. Hoppa...
Visa hela
Nina
(5)
De är kunniga och pedagogiska vilket gör lättare att ta till sig kunskap och känna sig trygg när man är i överlevnadssituation och är ganska grön :)
Kristian Pettersson
(5)
Tyckte att kursen var perfekt organiserat och det kändes som att ledarna alltid hade kontroll på läget. Gillade framförallt att vi fick minneskort att ha med hos hem. Det finns inget att klaga på.
Susan Cedgård
(5)
Jag hade en förhoppning att få uppleva naturen och lära mig praktiskt hur man överlever i skogen, tar sig fram med karta och kompass och den förhoppningen införlivades. Jag är supernöjd och har redan anmält mig till nästa kurs. Jag rekommenderar verkligen denna kurs.
Magnus Betnér
(5)
Oerhört proffsigt och prisvärt. Rekommenderar alla som är det minsta intresserade av friluftsliv, prepping, gruppdynamik eller sina egna gränser att gå kursen
My Sellberg
(5)
Kompetent, väl arrangerat och tryggt, väldigt bra upplägg som stegvis byggde på kunskaper och förutsättningar.
Sarah Sadoon
(5)
Väldigt spännande kurs där man få testa sina gränser i en kontrollerad miljön. Kursinstruktörerna är väldigt kunniga och det kännes båda tryggt och pålitligt. Rekommenderas starkt till alla som vill känna sig tryggare att vistas i naturen!
Lilly Kihlbom
(5)
Det roligaste och mest utmanande äventyr jag gjort. Otroligt välplanerad kurs med kunniga och motiverande instruktörer. Känner att jag kan ge mig ut i skogen med mycket större trygghet.
Robert Burman
(5)
Jag är nöjd med upplägget. Osäkerheten och bristen på information var bra.
Per
(5)
Positivt överraskad över ledarnas kunskapsnivå. Smart planerad kurs med fokus på det som inte går att lära sig på Youtube, upplevelsen av sig själv i en överlevnadssituation.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.