Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av All in Nature SWEDEN

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 275 recensioner.

Magnus Härlin
(5)
Perfekt kurs för någon som inte varit ute på vinterfjället förut.
Magnus Fagerell
(5)
Fick lära sig mycket om grunderna och tankar hur man ska klara sig på fjället när vädret inte visar sig från sin bästa sida. Vikten av att ha rätt utrustning och veta var man lagt den i sin packning.
Silvia
(5)
Underbart rolig vecka där kursens innehåll, kursledarnas kunskap samt väder blev en perfekt mix!
Henrik
(4)
Bra upplägg men tror att det varit bra om alla kommit upp någon dag tidigare för att prova ut grejor mm Också bra om vi delades in i två eller tre tält lag som också sov ihop alltså kursen skulle ha 2 eller 3 större 5-6 pers tält hade blivit trevligare och då hade assisterande utbildare kunnat sova med respektive gäng och chef hade kunnat vila...
Visa hela
Sevgi Camuz
(5)
Vi var bara med de två första övningsdagarna innan resten av gänget gav sig ut för tältning på fjället men ändå har vi fått med oss massvis av lärdomar vi ser fram emot att prova nästa vinter. Eftersom vi gjorde allt i mer eller mindre skarpt läge satte sig lärdomarna ordentligt.
Jonny Kohlström
(5)
Efter en hel del förberedelser så var det äntligen dags för den skrämmande men spännande vinterutbildningen i fjällmiljö. Min största farhåga var hur ska jag klara kylan när underställen är plaskvåta av svett efter en dagsetapp med 420 höjdmeter och 35 kg i pulkan? Och hur ska det sedan gå att sova i tält och bivack? Kommer kläderna fungera och ...
Visa hela
Jimmy
(5)
Mycket roligt kurs med kunniga handledare och trevliga människor som deltog! Rekommenderas. Tror att denna skulle funka mycket bra som en gruppaktivitet för företag, där man får möjlighet att hjälpas åt och lära känna varandra i en annorlunda miljö utanför arbetsplatsen.
Urban Holmquist
(4)
Mycket nöjd med dagen
Gabriela
(5)
Med både humor och tydlighet gick vi igenom allt från säkerhet, tekniker, olika förutsättningar i naturen, tips & tricks mm.
Christian
(5)
Härlig kurs med lite blandat innehåll där den röda tråden var att få tänt en eld med tändstål å laga lite lunch över öppen eld. Lagom avslappnad och "kamratlig" men med bra och uppmärksamma ledare.
Antonio
(5)
Otroligt givande dag. Engagerade och informativa kursledare. Torbjörn håller en mycket hög nivå på support/service. Kan bara applådera åt hela upplevelsen.
Moa Malm
(5)
Mycket bra! Bra upplägg med varvning av teori och praktik. Trevliga och duktiga instruktörer som även delade med sig av kunskaper inom annat.
Lisa dalgren
(3)
Kunskaper att ha nytta av vid friluftsliv. Tips på hur du kan träna på en överlevnadssituation och hur du förbereder dig för det "värsta".
Fia
(1)
Tyckte kanske att det var lite mycket på kort tid. Infon stressades igenom & det var lite för mycket anekdoter istället mer fakta..
Torbjörn Sellin All in Nature Sweden Kommentar:
Hej Fia,

Tack för din feedback det hjälper oss att bli bättre!

Vi är ambitiösa och vill förmedla så mycket det bara går så ja tiden blir ibland vår fiende :)

Vi skulle uppskatta det mycket om du ville maila oss och vara lite mer specifik.

Vänliga hälsningar
Torbjörn Selin All in Nature Sweden
Mats
(5)
Mycket intressant och lärorikt. Man får ett sug av att veta mer.
Madelen
(4)
Rolig och inspirerande kurs där man absolut inte behövde gå hungrig. Väldigt kul att få prova olika tillagningssätt och att tillochmed baka :)
Niklas L
(5)
Bättre introduktion till överlevnad får man leta efter.
Joyce Kirk
(5)
supertrevligt, märktes att det var väl förberett. Ni är är ett härligt stöttande team med mycket kunskap och bra pedagogik som gör att allt flyter på och gör att det känns enkelt på alla plan. Så lärorikt och roligt att lära sig så många matlagningstekniker över eld. Val av plats var jättefin och lätt att ta sig till. Stort tack, detta gör jag g...
Visa hela
Anki Lindroos
(5)
Mycket proffsigt genomförd kurs !
Johan
(5)
Rolig och inspirerande dag med helt rätt innehåll! Enkla förutsättningar som gav väldigt lyckat resultat och nya kunskaper.
Martin Frisell
(5)
Kursen var hård men ändå bra. Nu har man fått känna på hur det kan vara ute i skogen, utan varken vatten eller föda. Man är en erfarenhet rikare lixom! Tack för allt.
Anne Mäkinen
(5)
Värdefullt med praktisk erfarenhet, att få möjlighet att prova att bygga vindskydd. Roligt att prova ett riktigt bra eldstål! Bra plats (förutom helikopteroljudet). Kunnig instruktör. Hade gärna stannat längre!
Anne Mäkinen
(4)
Värdefullt med praktisk erfarenhet, att få möjlighet att prova att bygga vindskydd. Roligt att prova ett riktigt bra eldstål! Bra plats (förutom helikopteroljudet). Kunnig instruktör. Hade gärna stannat längre!
Therese
(4)
En fantastisk upplevelse som jag varmt rekommenderar!!!
Kristian I
(5)
Ett dygn fullt av teori och praktik i allt från hantera kniv, såg, tändstål till näverframtagning, bygga vindskydd, sköta eld, laga mat etc. Tar med mig massor av både upplevelser och kunskaper.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.