Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av All in Nature SWEDEN

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 305 recensioner.

Maria Johansson
Micael Nortorp
Bra att veta vilka kvalitéer man kan åstadkomma med sig själv och hur mycket man klarar rent fysiskt och psykiskt. Härlig hur man kan utnyttja naturen på ett enkelt sätt
Helene Fredäng
Den var superbra, är van vid kurser och tycker denna var avslappnad och pedagogisk och professionell.
Patrik Bernstorf
En väldigt bra och utmanande kurs som verkligen gav insikt och kunskaper om hur man överlever i skogen.
Emil
Det var en riktigt givande utmaning. Skitkul att pusha sig själv utanför sin comfort zone.
Maud Lindholm
Jag har alltid gillat att vara ute, att vandra, fiska och plocka bär. Men aldrig tidigare har jag tänkt tanken att jag ska stanna i skogen över natt. Nu lockar den tanken mig. Tack för väl planerad och väl utförd kurs! Den var utmanande men inte omöjlig.
Matilda
Spännande och utmanade kurs med bra upplägg. Underbara ledare som både stöttar och utmanar en att våga och orka mer än vad man tror är möjligt!
Sofia
Grundläggande överlevnadskunskap förmedlad på ett proffsigt, varmt och pedagogiskt sätt. Ett tryggt äventyr som ger massa värdefull kunskap. En kurs som där man tränas i samarbete i grupp.
Mikael Grön
Den mötte mina förväntningar och mycket mer därtill!
Magnus Lindqvist
Detta kan varit den bästa kurs som jag någonsin gått, lärorik, rolig och en utmaning på en och samma gång. Det är en kurs som ger mersmak och jag kommer att ta mig tid att vara ute mer i naturen nu tack vare er. En stor eloge till Torbjörn och alla andra instruktörer för deras professionalism och allt det arbete de lägger ner för att deltaga...
Visa hela
Veronica 50 år
Dygnet var tufft men väldigt lärorikt, gillade utmaningen och att jag fick lära mig nya saker.
Andreas
En bättre kurs kunde vi inte gjort! Allt var genomtänkt, tidsplanerna höll och samtliga instruktörer var proffsiga, hjälpsamma och MYCKET kompetenta.
Pernilla
Lärorikt dygn ute i naturen, skogen. Tur med vädret. Bra med mkt teori i början och sen alltmer praktik. En viktig insikt var hur lång tid det tar att samla ved och bygga bivack. Har blivit lite bättre vän med elden.
Ulla Westholm
En mycket lärorik dag med matlagning ute i skogen. Lagade fisk och kött och tom kladdkaka med tillbehör bla på olika sätt över öppen eld.
Thomas Elfström
I have been attaining numerous different courses in different areas over the years. The quality has been all from low to high but mostly in the lower areas so I was having the normal sceptical face when I went for this. Was I wrong or was I wrong :) This was the best course ever taken. The guy in charge, Torbjörn and his winggirl, made this da...
Visa hela
Guillermo
Bra intronkurs. Väldigt inspirerande med mycket nyttigt info. Man vill ha mer !
Susanne
Bra introduktion, ökad förståelse för prioritering (eld, vatten, skydd, mat), top3 att alltid ha med och vad mer jag behöver lära😁
Tomas
(4)
Intressant och roligt med kursen om att göra skedar. Roligt att det var så blandade åldrar i gruppen. Nästa kurs hoppas vi antagligen blir att göra en kåsa???
Ulla
Kunniga ledare, lärde mig mkt. Rolig, informativ och utmanande.
Bo H
Mycket trevlig kurs med ett bra gäng friluftsmänniskor.
Maria Johansson
Cesar Kacem
Fick svar på mina funderingar samt praktisera en del av det i praktiken. Go gemenskap mycket tack vare god ledning! Jag upplever att jag kom där ifrån förvånansvärt mycket mer kompetent än innan med tanke tiden. Rekommenderas varmt!
Ingrid Malmberg
Så roligt, spännande, oväntat, lärorikt, glädjefyllt...
Marie Andersson
Mycket bra och informativ kurs. Bra upplägg och duktiga lärare.
Nina
Var en väldigt rolig kurs och bra balans mellan teori och praktik. Gav mersmak för att vilja gå på fler kurser.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.