Visa kurser.se som: Mobil

Krisberedskap Prepping Överlevnad

All in Nature SWEDEN
Kursinformation
Borås, Göteborg
1,5 - 3 timmar
300 - 375 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Vad gör du om elen bryts och vattnet inte rinner i kranen? Eller om internet ligger nere? När vårt samhälle drabbas av en kris, som extremt väder, smitta, it-attacker, olyckor eller militära konflikter, så bör du ha överlevnadskunskap. Men du bör även känna till samhällets beredskap och sårbarheter. På All in Nature SWEDENs föreläsningen ”Prepping – förberedd om krisen kommer” får du därför lära dig om livsviktig kriskunskap och prepping.

Sverige har hittills varit förskonat från stora kriser men också vi kan drabbas. Här får du kunskap så att du och dina anhöriga klarar många dygn utan bland annat el, vatten, internet och andra funktioner som vi ofta tar för givna. Du får också lära dig om vilka fysiska och mentala behov människan har, hur vi fungerar i extrema situationer och vad du till exempel kan göra för att bli en överlevare.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Föreläsningen vänder sig till dig som vill vara bättre förberedd i händelse av någon form av samhällskris och vill veta hur du ska göra för att klara dig i minst sju dygn.

Inga förkunskaper krävs.

Kostnader

Föreläsningarna hålls i samarbete med olika parter, ibland ett bibliotek, ibland en friluftsaffär. kostnaden varierar.

Kursledare

Torbjörn har över 20 års erfarenhet av överlevnad och kan titulera sig Överlevnadsinstruktör efter sina utbildningar hos både Svenska försvarsmakten och Svenska överlevnadssällskapet. Torbjörn har också 10 års erfarenhet av samhällets krisberedskap och förberedelser för kris, katastrof och nu på senare tid även krig igen. Detta på lokal, regional och central nivå i landet. Torbjörn har hela sitt yrkesverksamma liv utbildat människor i utomhusmiljö under alla förhållanden och ser en sann glädje i att dela med sig av sina kunskaper.

Läs mer om vårt företag här och om mig på vår hemsida www(.)allinnature(.)se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Krisberedskap Prepping Överlevnad.

All in Nature SWEDEN

Torbjörn Selin instruerar

Överlevnadskurser och friluftssäkerhet - All in Nature Sweden

Välkommen till All In Nature Sweden. Kärnan i vår verksamhet är överlevnadskurser, fördjupningskurser, teambuilding och föreläsningar inom krisberedskap prepping och såklart överlevnad. Även specialdesignade tillämpningskurser efter dina önskemål. Vi riktar oss till privatpersoner likväl som företag, vi anpassar oss gärna...


Läs mer och visa alla kurser med All in Nature SWEDEN

Kontaktuppgifter till All in Nature SWEDEN

All in Nature SWEDEN

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Krisberedskap Prepping Överlevnad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 253 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser