Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Recensioner av Italiensk matlagningskurs, gör en matresa genom Italien - Corona-anpassad

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 7 recensioner.

Berndt Forsgren
(4)
Ett perfekt sätt att lära sig lite om det Italienska köket. Vi var uppdelade i 2 grupper (vi var 5 totalt) som fick ta sig an olika recept. Ständigt påhejade av entusiasmerande och kunniga kursledare. Alltsammans i en familjär och mysig miljö. Enda "drawback" var att man inte hann med alla moment i den andra gruppen. Jag ser fram mot nästa månda...
Visa hela
Bengt
(5)
Trevligt, mysigt och gott
Anna
(5)
Tack för en mycket inspirerande och trevlig kväll! Alla var mycket nöjda och recepten kommer säkert att lagas igen. Mycket trevligt bemötande och hemtrevlig miljö!
Jonas Martinsson
(5)
Istället för ett traditionellt julbord, så valde vårt företag att boka en matlagningskurs hos Al Dente. Och det blev en fullkomlig succé! Alla inblandade var SÅ nöjda och vi fick verkligen valuta för pengarna. Oerhört trevligt bemötande kombinerades med fina råvaror och underbar mat. Detta rekommenderas verkligen från oss på C3 Connect.
Michael Ljung
(5)
Tre underbara kvällar med generösa italienska inspiratörer. Mycket trevlig samvaro i Al Dentes kök på Roslagsgatan. Lagom svåra utmaningar med fina råvaror och välkomponerade måltider. Man längtade till måndagarna! Rekommenderas å det varmaste. En perfekt present!
Carmen
(5)
Matresan genom Italien har varit en fantastisk upplevelse. Väldigt god mat och inspiration. Duktiga och trevliga kursledare som samtidigt gjorde att vi kände oss hemma. Dessutom Samantha har en väl sorterad butik med italienska produkter av bra kvalitét som man kan komma hem med. Rekommenderar.
Maria
(5)
Supertrevliga kvällar med god mat och trevligt sällskap:) Kul att träffa "gänget" tre veckor i rad. Fick med mig massa bra tips och goda recept!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.