Kursbeskrivning
Färsk pasta - som vi gör den i Italien.
Även om det nu finns mycket bra färdig färsk pasta att köpa så förblir italienarnas egen hemlagade pasta en stående favorit i köket.
För visst är pasta en ren njutning? Det blir inte sämre av att man i oändlighet kan kombinera olika former av pasta med olika såser. Våra pastadrottningar i köket delar med sig av alla tips för att göra riktigt god pasta.
Under denna kurs lär du dig att göra olika sorters färsk pasta från grunden, som exempelvis ravioli och tagliatelle. För visst är färsk pasta mycket godare?! Några goda säsongsbaserade såser står förstås också på menyn.
Efter matlagningen sätter ni er ner runt vårt rustika köksbord och njuter av allt gott ni har lagat - Välkommen till vårt kök, benvenuti! Hälsningar Samantha
Målgrupp
Det här är en italiensk matupplevelse som passar alla - från dig som är nybörjare i köket till dig som är van med matlagning och är ute efter inspiration och nya idéer.
Övrig info
Menyn ändras efter säsong och efter vilka färska råvaror som är bäst just nu. Hör gärna av dig så berättar vi mer!
Vi bjuder på kaffe och te. Ni får gärna ta med er vin eller annan alkoholhaltig dryck om ni önskar. Alkoholfria alternativ finns att förbeställa, kontakta oss så ordnar vi det.
Har ni barn under 5 år? Vad kul, de får följa med gratis! Notera vid bokning hur många barn och deras namn.
Har ni barn mellan 5-12 år? Vad kul, de betalar bara halva priset! Du lägger till dem via tillägg.
Max 1 barn under 13 år per vuxen.
Lokal
Al Dente Due, Roslagsgatan 33 eller Al Dente Uno, Karlbergsvägen 25 i Stockholm. Plats meddelas i god tid före kursen.
Intresseanmälan
Recensioner
Snittbetyg: 4,9
Baseras på 7 recensioner.Al Dente

Italienska matlagningskurser i Stockholm!
Har du, liksom så många andra, känt att du inte riktigt får till det som det smakar i Italien? Att pastan inte blir riktigt al dente eller att risotton blir grötig? Det har naturligtvis att göra med miljön, men också...