Visa kurser.se som: Mobil

Utbildning i Bekräftande samspel-Ett mentaliserings- och anknytningsbaserat familjeprogram

Akademi Magelungen
Kursinformation
Distans, Stockholm
2 dagar
3 495 - 3 995 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Utbildning i Bekräftande samspel-Ett mentaliserings- och anknytningsbaserat familjeprogram

Akademi Magelungen bjuder tillsammans med familjebehandlaren Dan Forsström in till en tvådagarsutbildning i mentaliserings- och anknytningsbaserade föräldraprogrammet Bekräftande samspel.

Delta antingen på plats eller via webben!

Utbildningen vänder sig till familjebehandlare och socialarbetare som i sitt arbete möter och arbetar med föräldrar, barn och ungdomar – i föräldragruppsverksamhet eller i enskild familjebehandling.

Föräldraprogrammet

Föräldraprogrammet bygger på Dan Forsströms bok Bekräftande Samspel, vilken ges ut i augusti 2019 via Humanistiska Förlaget.

Bekräftande samspel är ett mentaliserings- och anknytningsbaserat familjeprogram i syfte att öka den trygga relationer i familjen.

Tankarna och idéerna i programmet syftar till att öka det lyhörda föräldraskapet vid konflikter och känslomässiga avstånd mellan föräldrar och barn – till förmån för att nå varandra bättre i familjen och att reparera anknytningsbrott mellan föräldrar och barn.

Metodik

Programmet används i form av föräldragruppsverksamhet som i enskild familjebehandling.

I utbildningen kommer grunderna för metodiken presenteras såväl som det praktiska fotarbetet: Hur det kan gå till att arbeta med programmet dels i föräldra-gruppsverksamhet, dels i enskilt föräldrastöd och familjebehandling.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursintyg

Du får ett undertecknat kursintyg när du deltar på utbildning hos oss. Intyget kan du använda till ex ditt CV.

Kursledare

Dan Forsström, är familjebehandlare i Stockholms stad. Han är utbildad socionom och vidareutbildad i systemisk och anknytningsbaserad familjeterapi.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Utbildning i Bekräftande samspel-Ett mentaliserings- och anknytningsbaserat familjeprogram.

Kontaktuppgifter till Akademi Magelungen

Akademi Magelungen

Bondegatan 35
116 33 Stockholm Stockholms län

Tel: 070-7307002
Mobil 070-7307002

Recensioner
Bli den första att recensera Utbildning i Bekräftande samspel-Ett mentaliserings- och anknytningsbaserat familjeprogram!
Intresseanmälan

För att få mer information om Utbildning i Bekräftande samspel-Ett mentaliserings- och anknytningsbaserat familjeprogram, fyll i följande uppgifter: