Akvarellmålning sommarkurs

Ädelfors Folkhögskola, i Holsbybrunn
Längd
5 dagar
Pris
4 995 SEK
Nästa kurstillfälle
2 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 dagar
Pris
4 995 SEK
Nästa kurstillfälle
2 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Akvarellmålning på ett lekfullt sätt. Genom praktiska övningar utforskar vi akvarellmåleri utifrån olika teman och målningstekniker

Målet är att du ska få bättre kunskap om akvarellprocessen där du utgår från din egen nivå och kursledaren handleder dig framåt i den kreativa processen.

Kursen passar både dig som är nybörjare (och har provat på akvarell tidigare) och dig som har mer vana av akvarellmåleri - och som kanske vill komma igång med måleriet igen. Förhoppningsvis kan vi ge varandra lite ny inspiration!

Under kursdagarna kommer vi att varva gemensamma genomgångar med praktiska övningar och självständigt arbete. Du får prova på olika tekniker och får tips om färger, komposition och olika material. Det kommer även att finnas möjlighet att måla akvarell självständigt i lokalen kvällstid.

Målerimaterial ingår ej. Du tar med dig eget material som akvarellfärger, penslar och akvarellpapper.

Kursledare är Maria Rask Grau, konstnär boende i Falun med lång erfarenhet av akvarellmålning och deltagande i både separat- och samlingsutställningar. Medlem i Svenska Konstnärsförbundet Region Mitt. Instagram: raskgrau_art

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 juli, 2024

  • Kurs
  • Holsbybrunn
  • Sista ansökan: Löpande

Målgrupp

Kursen passar både dig som nybörjare eller dig som har provat på akvarellmålning tidigare och som behöver ny inspiration!

Kostnader

4 995 kr inkl. kost och logi.

Kursledare

Kursledare är Maria Rask Grau, konstnär boende i Falun med lång erfarenhet av akvarellmålning och deltagande i både separat- och samlingsutställningar. Medlem i Svenska Konstnärsförbundet Region Mitt. Instagram: raskgrau_art.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarellmålning sommarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Ädelfors Folkhögskola
Kunskapens väg 3
574 53 Holsbybrunn

VI ÄR GLADA ÖVER ATT PRESENTERA SOMMARKURSERNA 2024 FÖR DIG! Låt dig inspireras av någon av våra kurser och unna dig själv en egen semestervecka i sommar med just din drömkurs. Här i hjärtat av Småland, i vacker och lugn...

Läs mer och visa alla kurser med Ädelfors Folkhögskola

Highlights