Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Certifierad Sociala Media Manager

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 13 recensioner.

Felicia Hildingsson
Jag uppskattade att det var föreläsningar och inte bara textform. Skönt att vara flexibel, jag kunde styra allt i eget tempo! Snabb återkoppling på allt
Paulina Klanger
Isabell Gustafsson
Den var lätt att förstå, hade näst intill inga frågor alls. Jag tyckte det var väldigt bra som det var.
Gunilla Khays
Jag tycker att den sista modulen var bäst då det blev mer "hands-on-kunskap", hur man egentligen gör.
Sofie Habo
Att utbildningen är på distans och att man kan ta det i sitt egna tempo. Det har passat mig bra som även har ett heltidsjobb!
Josefin Franzén
Det bästa var att man fick ta det i sin egna takt, passade perfekt att kombinera med jobb! Tyckte även att ni fått med allt viktigt, små som stora detaljer.
Amela Cavka
Att ha tillgång till utbildning och föreläsning hela tiden under 12 mån samt trevlig kurssamordnare och utbildningansvariga. Rekommenderar varmt.
Per Sörensson
Väldigt skönt att när man vill och har lust att plugga så mycket som man vill och känner behov, Att kunna gå tillbaka på ett enkelt sätt och upprepa avsnitt eller information som man söker. Bra röst som talar och inte för snabbt alldeles lagom.
Safar
"Det bästa med utbildningen är att det är enkelt att studera online, lyssna på föreläsningar och skicka inlämningsuppgifterna"
Anette Hultberg
Daniel Conroy
Att detta passade mig perfekt för många uppgifter och föreläsningar var anpassade för nystartade bolag
Lenny
Allting gick bra och kursen var lärorik. Lätt att lära och bra inlämningsuppgifter. Bra förklarat, bra inlämningsuppgifter.
Katarina Kling
Jag hade som mål för utbildningen att inte bara förbättra mina egna sociala medier utan också få kunskap för att kunna jobba med sociala medier åt andra företag, vilket jag absolut har fått.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.