Certifierad Projektledare

Academy Online , Distans
Längd
Egen studietakt
Pris
18 400 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Du startar utbildningen när du vill se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen studietakt
Pris
18 400 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Du startar utbildningen när du vill se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

I utbildningen Certifierad Projektledare tillhandahåller du den kunskap och de verktyg som behövs för att kunna planera, samordna och leda medarbetare fram till ett förbestämt resultat.  

Att driva verksamheter i projektform har blivit alltmer populärt på dagens arbetsmarknad och i och med detta är efterfrågan på projektledare stor. I utbildningen ingår kurser i bland annat initiering, planering, genomförande och avslut av ett projekt, samt kunskap kring kommunikation och ledarskap. Detta ger god kompetens till att kunna leda olika typer av projekt framgångsrikt. 

Du kommer under studietiden att ha kontakt med kursledaren om du stöter på frågor eller problem samt när du får återkoppling på dina inlämningsuppgifter. Interaktivitet genom chatt, mail och telefon. Kontinuerligt i kursmaterialet finns övningsuppgifter och inlämningsuppgifter så att du löpande kan stämma av att du tillgodogjort dig materialet på ett bra sätt. 

Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

 

Att studera till Projektledare innebär att:

- Du startar din utbildning när du vill

- Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon

- Du avgör själv studietakten

- Du studerar var du vill

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Du startar utbildningen när du vill

  • Kurs
  • Distans
  • Sista ansökan: Alltid öppet!

Målgrupp

Utbildningen är gjord för dig som vill studera var du vill, när du vill och hur du vill. Du har tillgång till kursmaterialet oavsett teknikplattform, t ex stationär dator, laptop, surfplatta eller mobiltelefon. Eftersom utbildningen bedrivs i din valda studietakt går det utmärkt att kombinera utbildningen med arbete. Du väljer också själv när du vill starta utbildningen. Inga förkunskaper behövs om det inte anges att du måste ha läst en viss modul eller kurs innan.

Video

Kursintyg

Efter godkända inlämningsuppgifter och examensarbete har du uppnått kraven för Certifierad Projektledare (Certified Projectleader)

Kostnader

Kursavgiften för utbildningen till Certifierad Projektledare är 18 400 kr inkl. moms. Betalning i förskott inför varje modul med 4 600 kr inkl moms. Alternativt hela utbildningen mot en faktura. Du måste ha slutbetalat utbildningen innan du kan få ditt Certifikat.

I kursavgiften ingår:

- Föreläsningsmaterial i Kursportalen genom filmer och skärminspelningar

- Quiz i Kursportalen

- Övningsuppgifter

- Inlämningsuppgifter

- Kontinuerlig support via mail och telefon samt yrkesvägledning

-Utfärdande och postning av examensbevis

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Certifierad Projektledare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 10 recensioner
Skriv en recension
5/5
Marie Hortman
09 feb 2023

Å kunne jobbe med den når det passet inn i en hektisk arbeidshverdag. Raske tilbakemeldinger, og korte konkrete videoer. Da var det lett å henge med.

5/5
Caroline Weiland
25 nov 2021
Lätt att förstå och så bra beskrivningar!

Att det var lätt att förstå och så bra beskrivningar. Känns som jag kan ta med mig mycket direkt ut i arbetslivet. Mycket snabb återkoppling är ett stort + !

4/5
Gerald Löf
25 aug 2021
"Sammanfatta allt väldigt bra!

För de med mindre kunskap om hur man som projektledare bör vara skulle ni kunna beskriva ännu mer detaljerat och kanske t.o.m. fördjupa er i några av de punkterna som anses mest...

Visa hela
Academy Online

Välkommen till Academy Online! Academy Online International är ett av Europas ledande företag avseende digitala yrkesutbildningar. Academy Online Sweden erbjuder idag ett 160-tal digitala yrkesutbildningar samt många fristående kurser inom olika ämnen. Detta är ett modernt sätt att studera där...

Läs mer och visa alla kurser med Academy Online

Highlights