Academy GMS Engelska för bank och finansbranchen

Academy GMS, Rikstäckande
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Academy GMS Engelska för bank och finansbranchen

Arbetar du i försäkringsbranschen eller i bankvärlden och behöver hjälp med att “hitta ord” i svåra samtalssituationer i personliga möten, telefonsamtal eller i skriftlig korrespondens på engelska?

Din förmåga att visa genuin förståelse och samtidigt använda försäkringstermer mer exakt på engelska är avgörande för att bevara goda relationer till kunder och kolleger. Din förmåga att kommunicera effektivt med både kunder och kolleger är en nyckelfaktor för kundtillfredsställelse och lyckade affärer.

Denna utbildning i engelska behandlar terminologi inom ditt specialområde när det gäller försäkringar och kommer att hjälpa dig att utveckla din förmåga att uttrycka dig korrekt och professionellt.

I undervisningen kommer vi att använda; fallstudier, rollspelsscenarier, grupp- och klassdiskussioner, dina egna dokument, branschspecifika publikationer och andra aktiviteter för att försäkra att du lär dig exakt vad du behöver för just din arbetsroll.
Oavsett om du arbetar med privat-, liv-, hem-, fordons-, djur-, företags- eller sjukförsäkringar etc. kommer GMS språkexperter inom försäkringsengelska att hjälpa dig att bli mer framgångsrik i ditt arbete!
GMS kan anpassa utbildningen till andra fokusområden, såsom Finans, Juridik, HR, IT, Kundservice etc.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Varför välja Academy GMS?

Eftertraktad utbildning

Bli diplomerad

Nöjd-kund-garanti

Målgrupp

GMS - Försäkringsengelska är avsedd för personer som arbetar inom försäkringsbranschen som har grundläggande kunskaper i affärsengelska men önskar att utveckla specifik terminologi och uttryck för försäkringsbranschen.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Academy GMS Engelska för bank och finansbranchen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Academy GMS

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

GMS International® är ett utbildningsföretag som fokuserar helt på företagsmarknaden. Vi är specialister på lösningar och tjänster inom kommunikation, kultur, språk, ledarskap, försäljning, projektledning och kundservice. Med våra framstående, erfarna och insprirerande instruktörer och lärare är vi säkra på att vi är det perfekta valet...

Läs mer och visa alla kurser med Academy GMS

Highlights