Spanska, grund - Spanska för resan Timrå

ABF Västernorrland
Kursinformation
Timrå
8 tillfällen
2023-09-25 18:00
1 450 SEK Momsfri
Spanska

Kursbeskrivning

Spanska grund - Spanska för resan

Planerar du att resa utomlands till ett spansktalande land? Eller vill du lära dig spanska på ett lättsamt sätt? Då är detta kursen för dig!

Ni kommer att använda boken "Hola - spanska för resan" som utgångspunkt. Grammatiken går inte att bortse från helt men fokus kommer inte att ligga där utan på att göra sig förstådd och att förstå för att klara enkla vardagssituationer.

Studiematerialet

I boken finns 18 kapitel som man går igenom under åtta sammankomster. Det innebär att ni vid cirkelns slut har gått igenom hela boken. För att du ska få ut så mycket som möjligt av cirkeln rekommenderar vi att du även övar hemma mellan träffarna.

Ledaren

Eduardo Villanueva Pinto har sitt ursprung från Chile och har under många år haft studiecirkelverksamhet hos ABF och pratar även svenska.

Kostnad

Kostnaden för cirkeln är 1 450 kr inkl materialkostnad (grundbok samt övningshäfte). ABF beställa studiematerialet. OBS! Om du redan har studiematerialet måste du ange detta vid anmälan för att undvika den kostnaden.

Du kan göra en direktanmälan till kursen via ABF Västernorrlands hemsida

Kursen genomförs på ABF i Timrå Södra Köpmangatan 15. måndagar kl 18.00-19.30.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska, grund - Spanska för resan Timrå och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

ABF Västernorrland

Välkommen till ABF Västernorrland

ABF Västernorrland har verksamhet i kommunerna Sundsvall, Timrå, Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik. Vi har ett stort utbud av studiecirklar som t.ex. öringsfiske, släktforskning, matlagning, ukulele, mobil- och surfplatta, träsnideri, akvarellmålning, oljemålning, bokcirklar, båtnavigation m.m. Saknar du något? Hör av...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Västernorrland

Kontaktuppgifter till ABF Västernorrland

ABF Västernorrland

Östra Långgatan 17
865 32 Sundsvall

Tel: 060-64 10 60
www.abf.se


Recensioner
Bli den första att recensera Spanska, grund - Spanska för resan Timrå!
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska, grund - Spanska för resan Timrå, fyll i följande uppgifter: