Spanskakurs

Lär dig säga mer än “una cerveza, por favor”

Vill du lära dig spanska? Spanska är världens näst vanligaste språk och är därför väldigt användbart. Här finns kurser i spanska som passar såväl nybörjare som dig med viss erfarenhet av det spanska språket. Vilken spanskakurs passar dig?
Visar 1-20 av 109 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 109 träffar
1
2
3
4
...
6

Hitta språkkurs i spanska

Här hittar du alla typer av kurser i det spanska språket. De flesta kursarrangörer kan erbjuda kurser för den totala nybörjaren. Nybörjarkurserna fokuserar på enklare fraser och syftar till att ge dig de grundläggande kunskaper för att på egen hand kunna föra enklare konversationer på spanska. Dessa kurser är mycket populära inför semestern och läses ofta som kvällskurs under en termin.

Kan du redan prata spanska men behöver finslipa grammatik, uttal och stavning är en fortsättningskurs i spanska något för dig. De flersta kursarrangörer har alla nivåer och vi rekommenderar dig att kontakta arrangörerna där du bor.

Om du vill ha tips på hur du kommer igång med språket så kan du läsa vår guide för hur du lär dig spanska i tre steg

Klicka på en av länkarna här nedan för att får en fullständig listan på spanskkurser i Sveriges storstäder eller kurser i spanska på distans:

» Spanska Stockholm
» Spanska Göteborg
» Spanska Malmö

Utlåtande från tidigare deltagare på kurs i spanska:

”Jag stod och valde mellan att gå spanska för nybörjare eller en fortsättningskurs. Då jag läste spanska i högstadiet hade jag redan vissa kunskaper i det spanska språket. Jag kände dock att jag hade glömt det mesta och valde därför en nybörjarkurs. Det visade sig vara det rätta valet då jag snabbt insåg att jag inte riktigt hade koll på gramtiken, vilket är grunden för att lära sig ett språk. Nu läser jag en fortsättningskurs i spanska för att nästa termin åka till Barcelona och plugga grafisk design.”

Jämför kurser
Internationella Skolorna

Kombinera språkstudier med spännande aktiviteter utomlands. Internationella Skolorna erbjuder härliga språkresor för dig som vill uppleva en ny kultur, träffa nya människor och lära dig ett nytt språk. 

Läs mer