Visa kurser.se som: Mobil

Sommarkurs: Musikteori på distans

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
6 tillfällen
500 SEK

Info om Sommarkurs: Musikteori på distans

Vill du utveckla din musikteoretiska kunskap? Då är denna kurs för dig!

I denna kurs får deltagarna vara med och skräddarsy upplägget kring vad som ska läras ut, men några av de saker vi kommer gå igenom är: Ackordsfunktioner, harmonilära, ackordsubstitut, tonartsfrämmande ackord, skalor, kyrkotonarter, harmonisk moll, melodisk moll samt hur man hittar extensions för varje ackord i en progression.

Förkunskaper:

För att kunna delta i denna kurs behövs vissa förkunskaper i grundläggande musikteori, så som notläsning, skalor samt ackord.

Upplägg:

För kursen kommer vi att använda oss av lärplattformen Google Classroom. Du kommer få en inbjudan av din ledare med instruktioner och inloggningsuppgifter direkt till din mail senast en veckan före kursstart. Du kan redan nu förbereda dig för kursen genom att titta på vår introduktionsfilm för hur Google Classroom fungerar. Du hittar den på youtube.com Sök efter "ABF-Stockholm Google classroom".

Du bör helst vara tillgänglig under tiderna för distanskursen.

Ledare:

Denna cirkel leds av Andreas Hjalmarsson.

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

-   För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
-   Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart. Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
-   Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Kursledare

Andreas Hjalmarsson

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sommarkurs: Musikteori på distans.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Sveavägen 41
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sommarkurs: Musikteori på distans!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner