Visa kurser.se som: Mobil

Sommarkurs: Ekologi och hållbarhet, odling och matlagning utan gifter - Vintervikens trädgård

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 tillfälle
795 SEK

Info om Sommarkurs: Ekologi och hållbarhet, odling och matlagning utan gifter - Vintervikens trädgård

Lär dig mer om hållbar odling och matlagning. Inspireras av ekologin i Vintervikens trädgård och delta i samtal i ämnet utan krav på förkunskaper. Välkommen på en dag i ekologin och hållbarhetens tecken i vackra Vintervikens trädgård!

Vi går en visad vandring i köksträdgården där grödor, örter och växter odlas ekologiskt och utan gifter. Vi skördar något eget från trädgården och tillagar en gemensam måltid över grill medan vi samtalar och delar med oss av tankar och erfarenheter i hur vi kan odla vår egen mat.

Samtalen sker i en mötesform som är öppen för alla, med eller utan förkunskaper i ämnet.

Praktiskt:

Skulle det bli sämre väder kan krävas regnplagg medan vi skördar den mat vi ska tillaga. Matlagning sker under tak och samtalen kan ske i ett inglasat växthus. En extra tröja kan vid sämre väder vara på sin plats.

OBS! Vintervikens Trädgårdscafé (Vinterviken med enkelt V) ligger vid koloniträdgårdarna öster ut mot Liljeholmens T-banestation och ganska nära sjön Trekanten. Det är alltså INTE Wintervikens café med W. (gamla Nobels fabrik)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sommarkurs: Ekologi och hållbarhet, odling och matlagning utan gifter - Vintervikens trädgård.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Sveavägen 41
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sommarkurs: Ekologi och hållbarhet, odling och matlagning utan gifter - Vintervikens trädgård!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner