Visa kurser.se som: Mobil

Retorik och presentationsteknik (distans)

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
5 tillfällen
2022-09-29
975 SEK

Info om Retorik och presentationsteknik (distans)

Kursen fokuserar på retorik och presentationsteknik och syftar till att ge dig verktyg för såväl presentation och kommunikation i arbetslivet som till vardags. Den tar upp frågan hur du fångar andra människors intresse. Retoriken som du lär dig och arbetar med är anpassad till det moderna samhälle vi lever i idag. Mycket bygger på klassiska begrepp som ethos- auktoritära argument, logos - förnuftsargument och pathos -känsloargument. Hur används dessa år 2022? Vi kommer att diskutera, praktisera och förhoppningsvis ha väldigt kul!

Praktisk informationKursen genomförs på fasta tider genom videomöten på Zoom. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress. Cirkelledare Linda Gerstenmayer är retorikexpert och skådespelare bla och har arbetat i många år som kursledare/föreläsare på ABF inom områden som Våga tala inför grupp, presentationsteknik och kroppsspråk. Med humor och kunskap får hon deltagare att våga kliva utanför sin komfortzon. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF StockholmRecensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Retorik och presentationsteknik (distans)!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Retorik och presentationsteknik (distans), fyll i följande uppgifter: