Visa kurser.se som: Mobil

Nyhet! Styr upp ditt distansarbete, varannan vecka (distans)

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
4 tillfällen
2022-09-13
700 SEK

Info om Nyhet! Styr upp ditt distansarbete, varannan vecka (distans)

Under kursen arbetar vi med att strukturera och balansera arbets- och privatliv, med arbetsplatsen hemma (eller varifrån du jobbar).

Vi talar om hur du skapar och underhåller relationer på distans, hur du gör dina möten produktiva och mänskliga istället för meningslösa och alldeles för många och hur du minskar risken att bli en Zoompotatis. 

Vi försöker anpassa upplägget efter den förberedande enkät som du som deltagare kommer att motta några veckor före kursstart. Fundera gärna redan nu på om du vill att kursen ska behandla några specifika områden som du vill ha hjälp med!

Vi ses via Zoom vid fyra tillfällen - varannan vecka för att hinna reflektera och testa/tillämpa det vi lär oss mellan gångerna.
Det sista tillfället är lite kortare och är tänkt som en avslutning där vi summerar vad vi har lärt oss och vad vi tar med oss.

Vi hoppas att du vill ta chansen att bli ett ess på att distansarbeta - det nya svarta - genom att göra oss sällskap på denna kurs.

Varmt välkommen!

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Cirkelledare

Peter Bjellerup är rådgivare och konsult inom distanssamarbete med över 15 års erfarenhet i ämnet från sin anställning på IBM. Redan långt före covid var distansarbete "mammas gata" för Peter Bjellerup. Sedan våren 2020 har hans mål varit att hjälpa Sverige att jobba bättre – digitalt. Hans specialitet är att överföra goda vanor och smart användning av verktyg till den dagliga abetsvardagen. För visst ska vi kunna göra ett bra jobb, i harmoni, var vi än gör det. Eller hur?

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF StockholmRecensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Nyhet! Styr upp ditt distansarbete, varannan vecka (distans)!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Nyhet! Styr upp ditt distansarbete, varannan vecka (distans), fyll i följande uppgifter: