Visa kurser.se som: Mobil

Nyhet! Porträtteckning för nybörjare - distans

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
7 tillfällen
2022-09-18
995 SEK

Info om Nyhet! Porträtteckning för nybörjare - distans

Upplever du att de porträtt du tecknar blir "platta", är näsor och öron helt obegripliga? På den här distanskursen fokuserar vi på att teckna just porträtt.

Under sju kvällar sammanstrålar vi online. De första fyra träffarna kommer vi att ha gemensamma praktiska uppgifter samt gå igenom ansiktets anatomi och hur det påverkas av ljus och skugga. Vi kommer även att ha en träff som vi helt ägnar åt tecknandet av näsor och ögon, och en åt öron och mun. Övriga tre träffar ligger fokus på er egna porträtt- och teckningsutveckling.

 

Nivå

För alla som vill lära sig teckna och speciellt teckna porträtt.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Upplägg

Det här är en distanskurs som genomförs i form av videokonferenser via Microsoft Teams på fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. För handledning lägger du upp bilder av dina övningar på ett slutet forum som endast kursdeltagare har tillgång till. Träffarna är strukturerade, varje tillfälle innehåller både teoretiska genomgångar och praktiska övningar. Det är bra om du har ett rum där du kan jobba ostört. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Cirkelledare

Nova Lock har läst grafisk design samt gått på Upplands väsby konstskola. Hon gör porträtt och illustrationsuppdrag, och ägnar sig åt annan konstnärlig verksamhet på fritiden.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF StockholmRecensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Nyhet! Porträtteckning för nybörjare - distans!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Nyhet! Porträtteckning för nybörjare - distans, fyll i följande uppgifter: