Visa kurser.se som: Mobil

Musikteori - grundkurs

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
10 tillfällen
1 600 SEK

Info om Musikteori - grundkurs

 

Musikteori - grundkurs

 

Har du ett intresse för musik, men vill komma igång mer med musikteori? Då är detta en kurs för dig! Musikteori är läran om musikens uppbyggnad. I denna cirkel kommer du få chans att bekanta dig med grunderna inom musikteori, så som att gå igenom notsystemet, vad en skala är, vad skillnaderna mellan dur och moll är samt vad olika symboler betyder. Perfekt för dig som vill komma igång!

Förkunskaper

Inga förkunskaper förutom ett intresse för musik behövs.

Ledare: Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Mathilda är musiker och gitarrist, utbildad på Musicians Institute i Los Angeles. Hon har bland annat medverkat i musikalerna ”HAIR"" och ”Return to the Forbidden Planet” på Göteborgsoperan samt ”Godspell"" vid Malmö Opera. Förutom musikal spelar hon mycket blues, funk, pop och rock. Det finns många favoritgenrer! 

 

Kostnader

1600

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Musikteori - grundkurs.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Sveavägen 41
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Musikteori - grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner